Kisakausi 2014

11 Feb

Nyt kun vuosi on pyörähtänyt hienosti käyntiin ja kehitys on taas nytkähtänyt eteenpäin, onkin aika suunnitella tulevan kauden kisoja 🙂 Kaiken lisäksi olen ehkä saanut houkuteltua Ceen tarhakaverin mukaan kisamatkailuun, joten reissukaveri olisi ainakin alustavasti tiedossa. Mikä olisi tosi kiva, kaverin avulla olisi helppo totutella matkustamiseen ja vähitellen rutinoitua siinä. Viimeksihän Cee ei halunnut lähteä pois kisapaikalta, kun siellä olisi ollut niin kivaa…. 🙂

ravikisa

Kun mietin tulevan vuoden kisoja, oli mielessäni pari johtavaa ajatusta: 1) kisakokemuksen kerryttäminen, nimenomaan hyvin kokemusten 2) edellisestä johtuen kisaaminen helpolla tasolla 3) matkustamisen rutinoiminen 4) edellisestä johtuen kisat lähialueella (lyhyet kuljetusmatkat).

Niinpä kisakalenteri alkoi vähitellen muotoutua näiden perusteella. Lisäksi olen Hämeenkoskella käynyt katsomassa kisoja ja niissä on järjestelyt aina näyttäneet olevan hyvät, joten se oli ehdottomasti yksi vahva suosikki. Aulangolla ei alkuvuodesta järjestetä kisoja maneesiprojektin vuoksi joten sinne katsoin kisat vasta loppukesään. Alaspäällä on paljon kisoja, joten sieltä valkkasin parit. Meidän oma ratsastusseura ehkä järjestää myös kisat syyspuolella, joten niihin ehdottomasti osallistun. Leirikisatkin ovat vielä heinäkuussa. Alla kuva viime vuoden leirikisoista.

image

Vielä puuttuisi yhdet koulukisat, koska haluaisin panostaa yhtä paljon kumpaankin lajiin. Mieluusti nämä puuttuvat kisat saisivat olla kesäkuun lopussa, jolloin kisojen väliin jäisi aina pari-kolme viikkoa aikaa. Kaikkien kisathan eivät ole vielä selvillä, joten voi olla että kalenteri elää hyvinkin tästä. Mutta tässä se nyt kuitenkin on!

Alustavaa suunnitelmaa vuodelle 2014:

4.5. Tawast Riders, Alaspää, 60 cm

25.5. Tawast Riders, Alaspää, HeC

8.6. Hämeenkosken Ratsastajat, Hämeenkoski, 60 cm

kesäkuun loppu, koulukisat?

11.7. leirikisat (este)

16.8. Hämeen Ratsastajat, Aulanko, 60/70 cm?

6.9. Hämeenkosken Ratsastajat, Hämeenkoski, HeC

syyskuu Ratsastusseura Verraton, koulu + este?

image

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: