Pyörivä laukka on palannut!

17 Jun

Ai että, kyllä  nyt hevosenomistajaa hellitään! Viime perjantaina se alkoi. Nimittäin pyörivän laukan paluu. Tai olihan se alkanut jo pari viikkoa aikaisemmin – päästiin puhtaasti edes jonkin aikaa ennen kuin laukka katosi ja meni rytmi sekaisin. Mutta viime perjantaina se tapahtui. Täysin puhtaat ja pyörivät laukat, molempiin suuntiin! Jiihaa! Ja sen jälkeen on kaikki laukat olleet puhtaita ja olen voinut koota hevosta ja pyytää Ceetä hyvään työskentelymuotoon.

Tässä kohden ei niin paljoa harmita että toisen takajalan kavio on lohjennut pariin kertaan, eikä kenkä pysy kuin max 2 viikkoa kiinni. Kunhan tietää että paraneminen on hyvällä mallilla noiden askellajien puolesta, niin olkoon sitten kenkä aina välillä irti!

Pakko laittaa pari kesäkuvaa teille lukijoille makusteltavaksi, kun ulkona sataa räntää, rakeita, vettä ja tuulee… Tosta toisesta näette meidän rankat talutusretket. Onko vähän vaativia harjoituksia?! 🙂

kuva

laitsalla1

Meillä oli reilu viikko sitten kouluvalmennuskin. Valmentajana oli Emilia Kaikkonen. Tykkäsin kovasti ja niin tykkäsivät muutkin osallistujat. Niinpä Emppu tulee nyt sitten ensi viikolla ja heinäkuussakin valmentamaan seuraavan kerran. Nyt toivon, että toi askellajien tilanne säilyy hyvänä ja päästään näyttään miltä se meidän laukka “oikeesti” näyttää. Saatiin siitä jo valmennuksessakin kehuja ja silloin se oli vaan se huonolaatuinen laukka. Oon vaan tainnut tottua Ceen kanssa niin hyvään laukkaan, että toi “perus-suokkilaukka” tuntui ihan kauheelta. 🙂

Valkussa tehtiin ihan perustyöskentelyä, mutta oli tosi hyvät harjoitukset. Sain ohjeita siihen laukan työstämiseen ja avot, niinhän se niillä ohjeilla lähti sujumaan 🙂 Tässä pari valkku-kuvaa. Lisää löytyy kuvasivustolta.

valkku1

valkku2

Muuten ei mitään ihmeellistä. Tallin kisat oli ja meni, sujui hyvin mutta mehän ei päästy osallistumaan. Koska Chellä oli tuolloin polvi turvoksissa, kun oli kolauttanut sen johonkin. *huokaus* Nyt oon taas jo vähän katsellut olisko mitään pikku-kisoja tässä lähellä. Vielä ei ole kivoja osunut silmään, mutta katsellaan, katsellaan… Ja sittenhän sitä voi ihan itse rakentaa radan tohon kentälle ja hypätä niitä. Että ei sitä aina tarvii lähteä merta edemmäs kalaan. Näihin ajatuksiin, näihin tunnelmiin – mukavaa juhannusta!

laitsalla2

Ps. Ollaan me harjoiteltu myös pesua letkulla 🙂

pesarissa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: