Kisat sittenkin tälle kaudelle..?

16 Sep

Nyt näyttää siltä, että aikuisratsastaja pääsee starttaamaan kisat tänäkin kautena! Kunto on hevosella kohdillaan, terveys mallillaan (kop-kop), treenit menneet hyvin ja kisat tulossa omalla tallilla! Voiko olla totta!

Viime vuonna ei erityisesti pitänytkään kisailla, joten kun päästiin vain yksi koulustartti (plus yksi estestartti kummitytön ohjastamana), ei se haitannut. Tämän vuoden piti jo olla kisavuosi, mutta kun heposella oli koko alkuvuoden jalkavaivoja -> kunto laski -> ei kisoja. Vaan nyt on mennyt jo useampi viikko tosi hyvin. Kun kisoihin on alle 3 viikkoa aikaa, elän toivossa että päästäisiin tällä kertaa mukaan 🙂

Kisat on yhden päivän kisat – aamu aloitetaan koululla ja päivän päättää esteet. Alustavasti olen ajatellut osallistua koulussa HeC-luokkaan ja esteissä 60 cm luokkaan. Siinä olis mun mielestä yhden päivän kisoille sopivat suoritukset. Helppoa ja mukavaa, toivottavasti myös Ceen mielestä.

Nyt yritetään saada vielä pari estevalmennusta ja yksi kouluvalmennus ennen kisoja alle. Ja omia treenejä tietysti. Seuraavan kolmen viikon kalenteri pitää nyt suunnitella niin, että mielenkiinto pysyy hevosella yllä 🙂 Ai että!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: