Edistymispostaus ja uusi satula!

4 Feb

Kohta meillä on Ceen kanssa takana 2 vuotta kavioliittoa ja sehän tietysti innoitti tekemään vähän edistymisvertailua. No se ja tietty se, että sain kuvaajan (M-kulta) kentän laidalle kouluvalmennuksen ajaksi sunnuntaina 🙂

Tässä siis uusimmat vertailukuvat:

Edestä helmikuu 2015

Sivusta helmikuu 2015

Laukka helmikuu 2015

Ja sitten vierekkäin tilanne maaliskuussa 2013 – helmikuussa 2015….

edestä

sivusta

laukkaa

No, eihän tähän kummoista hevostaituria tarvita, että näkee otsallaankin kehityksen. Mukavinta tässä on ollut se, että väkisin ei olla tehty mitään. Ollaan menty eteenpäin “ilon kautta”. Jos jompaa kumpaa ei ole huvittanut, niin sitten ei ole tehty sitä mikä ei huvita.

Tälle kaudelle on lunastettu nyt D-lupa ja tarkoitus olisi ainakin parit koulukisat saada käytyä. Esteissä voisi osallistua oman tallin kisoihin. Mutta katsellaan tilannetta ja mennään fiiliksen mukaan. Epävirallinen tavoite olisi päästä HeB (miinus) tasolle tänä vuonna. Toivotaan että treeni-into pysyy päällä!

Satulauutisia! Löysin Ceelle saman satulan kuin mikä sillä on ollut aikaisemmin, mutta kokoa kapeamman. Ja siitä ei tule selkään mitään jälkiä! Ihanaa! Nyt siis myynnissä Ceen vanha satula näillä spekseillä (linkki FB-kansioon). Ei kun viestiä tulemaan, jos kiinnostaa!

Ps. Kun jotain kuitenkin kiinnostaa, niin koko talvena ei ole lämmitettävässä vesiastiassa ollut lämmitystä. Kahtena päivänä vesi on mennyt jäähän, enimmäkseen sen takia, että kuumaa vettä ei illalla ole saanut lisättyä lainkaan tai todella vähän. Niinpä akkulämmitys taitaakin olla ihan turha ja selviää pelkällä eristyksellä… Hmm… Tätä täytyy vähän sulatella. Kirjaimellisesti! 😀

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: