Kisoja pukkaa!

23 Aug

Kyllä se nyt vahvasti näyttää siltä, että kisastartit tulee tällekin vuodelle Ceelle sekä koulussa että esteissä! Oman tallin ulkopuolelle ei olla päästy traileripuutteesta johtuen, mutta nytpä kisat tulevatkin meidän luo eli omalle tallille. Syyskuun lopussa on tiedossa Ratsastusseura Verrattoman 1-tason kisat Ratsutalli Verrattomalla. Itse aion mennä starttaamaan HeB-tasoisen luokan koulussa, jos vaan saadaan pysymään muoto niin hyvänä kuin se viime aikoina on ollut. Lainakuskia haen esteluokkaan, koska tarkoituksena on itse tuomaroida estekisat. Ne oliskin sitten ekat ihan oikeana tuomarina suoritetut kisat! Hui!

Kisoissa ratkaistaan myös seuranmestaruudet, joissa nyt sitten itse pääsen kisaamaan vain koulupuolella ja puolustamaan senioripronssia – tai toivon mukaan kirkastamaan mitalin! Tosin tänä vuonna noita senioriratsukoita on huomattavasti enemmän kuin viime vuonna että voi olla että jään ilman mitalia kokonaan. No, kunhan pääsee starttaamaan ja toivottavasti saisi ihan hyväksytyn tuloksenkin!

Toiveena on saada vielä ennen kisoja harkkakoulukisatkin alle, joissa voisi harjoitella ja kuulla arvion samasta kouluohjelmasta kuin minkä sitten seuran kisoissa ajattelin startata. Siitä saanee ainakin jonkinlaisen käsityksen että mikä tulos voisi olla. Ai että, ihan alkaa kisafiilis nousta!

Viime syksyn seuranmestaruuksista:

_O6V9613(1)

Tämän kesän kouluvalpasta:

Näyttökuva 2015-08-09 kello 22.04.04

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: