Voitto!

30 Sep

Seuran este- ja koulukisat oli siis viime lauantaina. En ole ehkä vieläkään palannut maan pinnalle, sillä me voitettiin HeB-luokka! Ja voitettiinkin ihan reilusti, melkein 10 prosentin erolla seuraavaan. Samalla tuli voitettua koulussa myös seuranmestaruuskulta ❤

mitalitViime syksyn pronssi ja tämän vuoden kulta.

Cee oli käynyt aamusta hyppelemässä esteradan, joten se oli jäänyt aamusta jo sisälle karsinaan. Esteiden jälkeen se ei myöskään päässyt ulos, koska oli ruoka-aika ja ruoan jälkeen pitikin jo alkaa laittaa sitä kuntoon koulurataa varten. Cee ei siis tarhannut ollenkaan ennen kuin iltapäivästä. Mietinkin että kuinkahan villi se oikein on, vaikka olihan se päässyt puolentoista tunnin ajaksi ratsastettavaksi aamupäivästä.

Letityksessä sai käyttää vähän mielikuvitusta kun Cee on hangannut harjan keskeltä osan pois hamutessaan aidan alta heinää. Jaoin harjan kummallekin puolelle kaulaa ja tein toispuoleiset ranskalaiset letit ennen ja jälkeen hangattua kohtaa. Hangatun kohdan laitoin kumilenksuilla kiinni vasten harjamartoa. Olin ihan tyytyväinen tulokseen. Harjasta tuli siistin näköinen ja kaulakin pääsi oikeuksiinsa. Hännänkin laitoin osittain kiinni, en letille vaan ihan kumilenksuilla vaan “pikkuponnareille”.

En laittanut verkkaankaan suojia, koska arvelin etten verkkaa kuitenkaan kovin rankasti. Otin verkassa aika pitkät käynnit, vähän ravia ja laukkaa, muutamia siirtymisiä, vähän väistöjä ja pari ravilisäystä. Ja paljon käyntiä. Testasin että saan Ceen hyvin kuolaintuntumalle. Ja siinäpä se. Cee tuntui hyvältä, joten totesin että nyt lähdetään vaan kävelemään. Käveltiinkin varmaan vartti ihan vaan tietä pitkin ja kulutettiin aikaa.

Kisaradan ulkopuolelle pääsi odottelemaan siksi aikaa kun edellinen oli kouluaitojen sisäpuolella. Pidin Ceen siinä pyöreänä, tein kulmia käynnissä, pari väistöä, vähän ravautin. Ja sitten olikin jo meidän vuoro mennä sisään. Mulla oli elämäni ensimmäisen kerran jalassa kannukset 😀 mutta en ehtinyt kauheasti niitä jännittää kun keskityin vaan rataan. Jälkikäteen katsoin videolta että pari kertaa kyllä käytin kannusta turhan paljon. Ehkä siis pitäisi opetella vähän kannusten käyttöäkin.

Ohjelma oli B-merkin kouluohjelma ja saatiin siitä prossat 68,261. Aivan huikeat prossat siis! Kuulin vielä tuomarin sihteeriltä että tuomari oli sanonut että mistä näitä hienoja suokkeja oikein tulee ❤ Arvostelulapussa ei ollut yhtä ainutta negatiivista sanaa ja tuomari oli kuulemma koko ajan sanonut vaan pelkkää positiivista meidän menosta. alimmat pisteet oli 6.0 ja ylimmät 7.0 eli aika tasaista menoa läpi ohjelman.

ruusukeRuusuke ja palkinto (Veljekset Wahlsten/Lami-Cell).

Yleisvaikutelmassa kaikki viisi arvostelukohtaa oli 7.0!! Huhhuh!! Menee ihan kylmät väreet vieläkin. Olen kyllä niin tyytyväinen! Melko pitkälle on päästy kahdessa vuodessa 🙂 2013 syksyllä käytiin hakemassa hylätty helposta ceestä, viime syksynä helposta ceestä reilut 61 prossaa ja nyt beestä yli 68! On mulla aivan mahtava polle!

Tässä vielä rata kuvina. Kahdesta arvostelukohdasta ei ollutkaan kuvia, mutta onneksi ne olikin ne joista olin saanut kutoset 😀 Videokin on olemassa, mutta se on tällä hetkellä tosi huonolaatuinen kun sitä on siirrelty netin kautta. Koitan saada siitä parempilaatuisen tehtyä ja sitten voisin vaikka jakaa sen. Ehkä. 😉

1.1. radalle: pisteet 6.0

2.2. 10 m voltti oikealle: kaunis taivutus + asetus, pisteet 7.0

3.
3. 10 m voltti vasemmalle: hyvä tie, pisteet 7.0

4. suoristus, oikealle: pisteet 6.0

5. temponlisäys ravissa: pisteet 6.0

6.
6. pohkeenväistö: tahdikas, pisteet 7.0

7.
7. kaarto radan poikki: hyvä tie, pisteet 7.0

8.
8. käyntiä: pehmeä siirtymä, pisteet 6.5

9.
9. pohkeenväistö: tahdikas väistö, pisteet 7.0

10.
10. oikea harjoituslaukka: pisteet 7.0

11.
11. keskiympyrä: polkeva laukka, kaunis ympyrä, pisteet 7.0

12.
12. lävistäjä laukassa, siirtyminen harjoitusraviin: tahdikas, pisteet 7.0

13.
13. pääty-ympyrä, I:ssä vasen harjoituslaukka: pisteet 6.5

14.
14. temponlisäys laukassa, siirtyminen harjoitusraviin: pisteet 7.0

15.
15. lopputervehdys: pisteet 7.0

Yleisvaikutelma:
1. Istunta: pisteet 7.0
2. Apujen käyttö: pisteet 7.0
3. Tiet: pisteet 7.0
4. Harmonia: pisteet 7.0
5. Muoto ja eteenpäinpyrkimys: pisteet 7.0

 Ja loppuun vielä pari palkintojenjakokuvaa. Hih. Olen mä sitten ylpeä mun hepsustani!

Cee kouluhepsu  CeeVoitto

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: