Joulut ja uudet vuodet

29 Dec

Joulua tuli juhlistettua melkein koko joulukuun ajan vaikka lumi maasta puuttuikin. Lahjat hommasin hyvissä ajoin ja sain kavereiden kanssa kerättyä kolme hyväntekeväisyyspakettiakin jaettavaksi. Yksi paketeista sisälsi ratsastusvarusteita niitä tarvitsevalle tytölle ja kaksi pakettia ruoka-apua jouluksi. Osallistuin vielä paikallisen pankin joulupuu-keräykseen, kun kaikki omat valmistelut oli jo tehty ja tuntui siltä että vielä voisi jotakin henkilöä ilahduttaa.

lahjat

Varsinainen juhlinta alkoi ratsastusseuran pikkujouluilla vähän ennen joulukuun puoltaväliä. Ilta kului hyvässä seurassa ja hyvän ruoan merkeissä. Pikku-paketitkin vaihdettiin – oman pakettini sai yksärikaverini samalta tallilta, paketissa sisällä oli letityskumppareita ja letityskampa. Itse sain pikkujoululahjaksi kynttilälyhdyn. Meidän joukkueemme (Puujalka-Arttu ja supertytöt) voitti leikkimielisen kisailun ja saimme palkinnoksi hienot sini-valkoiset ruusukkeet!

Joulukuussa vietettiin pikkujouluja perinteiseen tapaan myös Verrattoman yksäriporukan kesken. Näihin kekkereihin pääsivät hevosetkin mukaan! Tehtiin kentälle muutamia puomitehtäviä – vinopuomeja voltin kaaarelle ja maapuomeja niin että niitä pystyi pujottelemaan tai menemään eri askellajeissa yli. Meitä oli mukana kivankokoinen joukkio, ihan kaikki eivät ehtineet mukaan. Ratsastuksen jälkeen nautittiin kaikenlaisia tarjoiluja tallituvassa nyyttäriperiaatteella. Oli aivan superhauskaa ja aika monta tuntia tallilla tuli vietettyä (kuten yleensäkin…).

pikkujoulu2015

Vuosi sitten oli kelit pikkujouluissa vähän erilaiset….

pikkujoulu2014

Joulukorttikuvaksi valikoitui tänä vuonna Cee heinäkaukalolla 🙂

joulu2015Tässä vielä edellisen joulun tervehdys.

ceejoulu2014

Joulu oli ja meni ja näin vuoden viimeisinä päivinä onkin hyvä miettiä kulunutta vuotta ja suunnitella tulevaa. Vaikka hevosten kanssa tuo suunnitteleminen kannattaa yleensä jättää siihen ajankohtaan kun on tarkistettu että kengät on jalassa, hevonen on kunnossa tai se on saatu jo traileriin…. 😀 Mutta näistä sitten seuraavissa postauksissa!

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: