Helsinki Horse Fair, Back on Track -polvisuoja (video)

4 Mar

Helsinki Horse Fair -messut alkoivat tänään, ensimmäistä kertaa kolmipäiväisinä. Perjantain aukiolo oli tainnut mennä aika monelta ohi, sen verran väljää hevosmessu-alueella oli. Väljyys tietysti helpotti omaa kiertelyä alueella, kun pystyi keskustelemaan näytteilleasettajien kanssa vapaasti ja pidempään. Olin oikein tyytyväinen messupäivän antiin, hyvin ehdin kiertää katsomassa kaikki ne osastot ja esitykset mitkä halusinkin.

hhf eka

Halusin kokeilla tänä vuonna jotain uutta postaustapaa blogiini ja sen vuoksi kysyinkin josko Back on Trackin osastolla olisi mahdollisuutta tehdä videohaastattelu jostakin ratsastajalle sopivasta tuotteesta. Valmistajalla on useita ratsastajien keskuudessa käytettyjä tuotteita, mutta polvisuoja taitaa olla se tutuin. Lajissa kun sattuu ja tapahtuu, polvia vääntyy, eivätkä ratsastusolosuhteetkaan aina ole niitä ihanteellisimpia pakkasineen ja sateineen.

Jos olet joskus harkinnut polvisuojan hommaamista, kannattaa suunnata messuille tänä viikonloppuna. Back on Trackin osastolla on polvisuojista hyvä messutarjous!

Back on Trackin osastolla voit myös tutustua WELLaware SuperNutrition -tuoteperheeseen eli granaattiomenajauheeseen, tyrnirouheeseen ja ruusunmarjarouheeseen. Messutarjouksia on myös näissä tuotteissa. Ruusunmarjarouhe on koko talouden yhteinen superfood, sillä se soveltuu koirille, hevosille ja ihmisille. Uutena tuotteena itselleni tuli Ruusunmarjaöljy. Öljyä voi käyttää mm. ikääntymisen merkkien ehkäisyyn ja hiuksiin!

BoT löytyy GoExposta Kunto-puolelta, osastolta 6f164.

Ja tässä vielä video, olkaa hyvä! Sain kunnian haastatella videolle BoTin maajohtajan lisäksi yrittäjä Toni Niemistä. Hän on varmasti kaikille tuttu raviurheilusta, mäkihypyn olympiavoittajana sekä myös teeveestä 🙂

Hyviä messuja kaikille ja erityisesti Aktiivi Cecil Ceen faneille ❤

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: