Kolme vuotta yhteistä polkua takana <3 (video)

20 Mar

Cee tuli kotiin “kolme vuotta sitten huomenna”, maaliskuun 21. päivänä. Ensimmäinen koeratsastus tapahtui 16.3. En oikeastaan muista muuta kuin että Cee tuntui tosi mukavalta, ehkä vähän laiskalta. Nyt kun katsoin pitkästä aikaa koeratsivideota niin ei se nyt kovin laiskalta näyttänyt sitten kuitenkaan.

EkaVoitto

Meidän eka voitto, HeC, täysin epäviralliset harjoituskisat 🙂

Tuntuma oli kuitenkin niin kiva, että tein Ceestä tarjouksen pyyntihinnalla, ehdolla että eläinlääkärin tarkastuksessa ei tule esille mitään kaupanteon estävää ja että kun tuon seuraavaan koeratsastukseen mukaan ratsiopen, ettei hän tyrmää hevosta. Näin sovittiin ja toinen koeratsastus oli 21.3.

EkaEste

Eka esteruusuke, leirikisat

Mukaan lähti heppakoppi ja eläinlääkärin oli tilannut kasvattaja paikalle. Ell teki taivutuskokeet, ympyräjuoksutukset ja perustarkastuksen. Ainoa havainto oli lihava kunto, mikä nyt olikin jo tullut selväksi 😀 Ei siis muuta kuin ratsiope selkään! Hän meni ensin vähän sileällä ja hyppäsi sen jälkeen pari kertaa ristikon. Hyvin meni ja ope tykkäsi istunnalla toimivasta hevosesta.

EkaOikeaVoitto

Eka oikea voitto, HeB, 1-tason kisat

Tehtiin paperit ja hoidettiin maksu, heppa koppiin ja kotia kohti! Cee matkusti tosi hyvin ja pääsi perillä heti Lilli-tamman tarhakaveriksi. Ne on tarhakavereita edelleen, tulivat tosi hyvin toimeen heti alusta alkaen.

image
Cee ja Lilli irrottelemassa laitumella ❤

Ja yhtäkkiä ollaan tilanteessa että tuosta päivästä on jo kolme vuotta! Aika on mennyt kuin siivillä ❤ Ja mitä kaikkea onkaan mahtunut noihin vuosiin – ihan tosi paljon kaikkia kivoja ja hauskojakin muistoja. Toivottavasti meillä on vielä paljon näitä vuosia edessä ❤

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: