Hevoset-messut Tampereella, bling-bling!

5 Apr

Messuilla on tarjolla todella paljon bling-blingiä sitä haluaville! Jos aikaisempina vuosina sitä on ollut tarjolla aika mehevästi varusteissa ja tekstiileissä, oli messuilla sitä nyt entistä useammassa muodossa ja laajemmassa määrin.

Olin etukäteen päättänyt vierailla muutamilla koruja esittelevillä ständeillä ja tutustua vähän tarkemmin niihin. Sen lisäksi harakansilmäni havaitsivat myös muut kiiltävät tavarat ihan kiitettävästi 🙂 Onneksi ostoslistalla ei tosiaan ollut yhtään asiaa, joten messuostokset jäivät messulakuun (jossa ainoa bling-bling oli kirpeä kuorrute).

Ehdottomasti messujen kauneimmat otsapannat. Cee-ruuna ei todennäköisesti kuitenkaan osaisi näitä arvostaa…

otsapannat

Kaunein somiste messuosastoilla. Tuollaisen voisi ottaa vaikka ihan kotiinkin koristeeksi. Jos siis koti olisi sen näköinen, että bling-bling sinne sopii.

keinuheppa

Ensimmäisenä piipahdimme Laukka-koruihin tutustumassa. Marko Björsin suunnittelema ja A. Tillanderin jalokiviseppien toteuttama korusarja oli esitteillä ja näytti väkimäärästä päätellen herättävän laajaa kiinnostusta. Korut ovat selkeäpiirteisiä, joten ne sopivat mielestäni sekä mies- että naispuolisille käyttäjille. Koruja on saatavilla kivijalkakauppojen lisäksi myös verkkokaupasta. Hinnat alkaen 59 euroa aina 3 200 euroon asti. Jokaisesta korusta 1 euro menee eläinsuojelutyön hyväksi.

laukka

Toisena stoppina käväisimme tutustumassa nannasalmi-jouhikoruihin. Kukin koru on täysin uniikki ja ajatuksena on korun valmistaminen tilaajan oman hevosen jouhista. Esitteillä oli monenlaisia koruja eri tarkoituksiin ja kohderyhmille: kalvosinnappeja, korvakoruja, rannekoruja, sormuksia ja rintakoruja/plastrong-neuloja. Koruihin saa erilaisia lisäkoristeita (sydämiä, kuolaimia, hevosenkenkiä jne.) ja niitä voidaan valmistaa erilaisista metalleista/jalometalleista. Kaikista siroimmat esillä olleista toteutuksista olivat rannekorut, sillä esimerkiksi sormuksissa jouhet upotetaan pienen kehyksen sisään. Hinnat koruilla liikkuvat parista sadasta useisiin tuhansiin euroihin, riippuen mm. materiaalivalinnasta.

nannasalmi

Kolmas ja viimeinen koruaiheinen pysähdys tehtiin KoruMies Arvin osastolle. Arvilta olen jo aikaisemmin ostanut heppa-korvikset ja palvelua ei voi muuta kuin kehua. Hevosaiheisten korujen lisäksi tarjolla myös koiria ja muita eläimiä sekä ne perinteiset sydämet tietysti, muita teemoja unohtamatta. Korvakoruja, riipuksia, rannekoruja ja rintakoruja on ainakin tarjolla, uutena mukaan ovat tulleet myös avaimenperät.

arvi2

Arvi valmistaa korut itse, koruosien valmistajilta hankkimistaan osista. Hinnat ovat kovin edulliset ja facebookin lisäksi voit ostaa koruja myös erilaisista tapahtumista, joissa Arvi on mukana. Kannattaa tykätä fb-sivusta niin pysyy ajan tasalla. Rahaa KoruMies kerää omaa kisahevosta varten, nyt on kasassa jo etujalat.

Lopuksi otettiin vielä fanikuva Arvin kanssa muistoksi messuista 🙂 Faneja Arvilla alkaa olla jo aikalailla ympäri Suomea. Messuilla hän sai paitsi jakaa elämänsä ekan nimmarin, myös uusia sponsoreita (mm. Tampereen Hevosklinikka ja EquusCare). Tsemiä KoruMiehelle bisneksissä ja onnekkaita hevoskauppoja sitten kun sen aika on!

arvi1

Kaikki Tampereen Hevoset-messujen kuvat (c) Tilves photography. Kaikki messukuvat nähtävillä kuvasivustolla.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: