Mitä blogeja luin viimeksi…

18 Jun

Hevosaiheisia blogeja on PALJON! Tai ainakin selatessa erilaisia blogiportaaleja siltä tuntuu. Tällaiselle aikuisratsastajalle mielekästä luettavaa tuntuu kuitenkin olevan verrattain vähän. Listasin tähän ne blogit (kyllä, tässä on aika lailla KAIKKI blogit) joita seuraan. Tälle listalle pääsivät vain ne blogit, joiden sisällön vuoksi jaksan kirjoittaa selaimen otsikkoriville blogin osoitteen. Saatan lukea jotakin blogia jostain portaalista postauksen huomattuani tai kun joku on jakanut linkin, mutta se ei ole päätynyt tälle listalle koska en aktiivisesti käy katsomassa olisiko siellä uutta ajateltavaa.

(Kaikkiin videolinkkeihin on saatu kyseisen blogin pitäjältä / tekijältä lupa. Muista aina kysyä muiden tekemään materiaaliin käyttölupa!)

Ykkössuosikkini on Tutkimusmatka hevoseen(i). Erityisesti rakastan blogin estevideoita! Näitä odotan lisää – hyvin analysoituja videoita ja ratoja. Tykkään. Tekstikin on vielä hyvin kirjoitettua, sujuvasti luettavaa ja siinä on aina joku punainen lanka, teema. Prosessiratsastajan kirjoituksista suosikkini on jo viime vuodelta – Olisinpa parempi ratsastaja. Kuten arvata saattaa, itsekin painiskelen samojen ajatusten kanssa aina tasaisin väliajoin.

Kovana kakkosena blogirintamalla on Mira ja Danny. Danny on kummityttöni varsan (nyt jo myyty uuteen kotiin) iskä, joten se on “vähän niinkuin sukua” 🙂 Mira on ihmisenä todella reipas ja rempseä, oikea heppatyttö. Hän on tehnyt hienon työn Dannyn kanssa ja tasaisesta edistymisestä pienine takapakkeineen on aina kiva lueskella.  Suosikkipostaukseni tältä vuodelta on Kuntohaaste! Siinä on ensinnäkin hyvät jumppavinkit mutta postaus tuo myös Miran persoonan hyvin esille. Blogissa on myös paljon treeni- ja kisavideoita, mikä on ehdottomasti plussaa.

Kolmosena listalla on Green eventer. Niin hienoja suokkikenttä-/estevideoita ❤ Tästä viimeistään ehkä huomaa miten pääsee mun suosikkilistalle – postaamalla paljon estevideoita! Etsitään myötäys- ja mukautumiskykyä -postaus on suosikkini tältä vuodelta. Tykkään suokkiaiheisista blogeista ja tässä postauksessa oli vielä mukana estevideoita – tuplatykkäys siis.

Kisamatkalla -blogi on varmaan tosi monen muunkin suosikki. Senni vaan on niin positiivinen 🙂 Ja videot – niistä mä tykkään! Erityisesti Pyryn videoista, mutta katson kyllä Allinkin estevideot. Kun mahdoton onkin mahdollista -postaus on viime aikojen (voi olla kyllä kaikkien aikojen) hyvänmielen postaus. Maastokokeen video on aivan HUIKEA! Juuri tuollaisella tsempillä hepat tykkää suorittaa ja Pyry onkin varmasti Happy Athlete isoilla alkukirjaimilla.

Nyt hevosaiheista ainakin tilapäiseen lepoon siirtynyt Pioneerirykmentti oli myös suosikkini. Hyvät videot ja ratsukon tuttu valmentaja olivat varmasti suurimpia syitä blogin esille kaivamiseen kerta toisensa jälkeen.

Jos sinulla on tiedossa blogi, jossa:
– päätähtinä on mieluiten suokki ja/tai jo aikuinen ratsastaja
– sisältönä on paljon videoita, monipuolisesti, mutta myös hyviä tekstejä
– ei harrasteta mielipidepostauksia, mutta testit tai arvostelut kyllä kiinnostavat
…niin laita vinkkiä tulemaan!

Advertisements

6 Responses to “Mitä blogeja luin viimeksi…”

 1. Prosessiratsastaja / Saara June 18, 2016 at 5:42 pm #

  Kiitos ja kumarrus, kunnia tulla huomioiduksi tällä tavalla. Tämä on myös mun suosikkeja!

  • TKa June 18, 2016 at 6:57 pm #

   Unohtui vielä mainita yksi juttu sun blogista. Siinä on paras blogroll 😄

 2. Kirsi June 19, 2016 at 4:16 am #

  Eksyinpä vahingossa sivuillesi. Itsekin piensuomenhevosen omistajana olen etsinyt suokkiblogeja, elämänmakuisia ja mielenkiintoisia, lähes kypsään ikään päässeiden kirjoittamina. Palasin itsekin blogin pariin takaisin, vaikka olin päättänyt, että julkisen blogin pitäminen saa jäädä, mutta niin vain polte takaisin kirjoittamisen pariin veti. Meillä mennään vielä piilossa puskissa, mutta ehkä me jossain vaiheessa kun olemme valmiit eksymme ihmisten ilmoillekin. Meidän sivut löytyy http://puskaratsukko.blogspot.fi/
  Harrastamme monipuolisesti ja videoita ja kuviakin joskus eksyy sivuille kun toinen puolisko aikatauluiltaan suinkin ehtii paikalle kameran taakse.

  • TKa June 19, 2016 at 5:33 am #

   Kiitos kommentista ja blogivinkistä! En ollutkaan ennen käynyt blogissasi, joten oli aivan uusi tuttavuus 🙂 Tuikku on todella kaunis!

 3. tiina June 19, 2016 at 12:09 pm #

  Arvonherra blogi täyttää kaikki nuo, oma suosikkini! 🙂

  • TKa June 19, 2016 at 3:07 pm #

   Kiitos linkkivinkistä! Olinkin käväissyt Arvonherra-blogissa jossain vaiheessa, tuli tuttu postaus eteen. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: