Toisetkin kisat (ehkä) tälle kaudelle

5 Sep

Joka vuosi on kovat suunnitelmat, että tänä kesänä sitä vois vaikka lähteä useampiin kisoihin Ceen kanssa. Tässä vaiheessa vuotta sitä huomaa että jaa, ei sitten tänä(kään) vuonna tullut mentyä kuin seuran omissa kisoissa. Kevään kisat meni kyllä ihan ok – Cee starttasi elämänsä tokan 70 cm ja ekan HeA-tasoisen ohjelman.

Tästä pääset lukemaan estekisojen tunnelmat.

70 ysi

Tästä pääset lukemaan koulukisojen tunnelmat.

1. Radalle

Yhtäkkiä syksy on taas täällä ja seuran kisat vajaan neljän viikon päästä edessä. Tänä vuonna kisaillaan lauantaina esteissä ja sunnuntaina koulussa. Kaverini hyppää taas Ceellä esteet, sillä olen työllistettynä tuomarina ja ratamestarina. Itse menen koulukisoissa, tällä kertaa en luvannut toiselle kaverilleni enää koulustarttia – olisi epäreilua pyytää Ceetä starttaamaan kahtena peräkkäisenä päivänä yhteensä neljä kertaa.

Esteluokat on vielä vähän auki, mutta suunnitelmissa on ensimmäinen 80 cm luokka ikinä ja siihen joku verkkaluokka alle. Katsotaan nyt vielä mihin suuntaan estetreeneissä mennään. Koulukisoihin olen jo ilmoittautunutkin ja siellä on tarkoitus mennä Aikuisratsastusmerkki. Syksyn HeA-tason ohjelma olisi ollut meille aivan liian vaativa (HeA:0), joten se jätetään suosiolla odottelemaan.

Ceellä on hypätty tänä kesänä huomattavan paljon enemmän kuin ennen aikaisempia kisoja. Se voisi siis ehkä tarkoittaa sitä, että se on valmiimpi hyppäämään rataa myös kisoissa. Ehkä. Olen myös valmentautunut koulussa joka viikko Emilian johdolla. Täytyy siis todeta, että ainakin ollaan harjoiteltu. Jos se ei riitä, niin sitten vaan pitää harjoitella lisää 🙂 Ja paljonhan on kyllä myös Ceen päivän fiiliksestä kiinni. Koitetaan pitää heppakin hyvällä tuulella!

Ps. Helen Langehanenberg -klinikan lippu on nyt arvottu ja voittaja julkaistu Aktiivi Cecil Ceen fb-sivulla. Onnea voittajalle! Lippuja on vielä saatavilla – kävin varmistamassa ticketmasterista.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: