Satulapäivitystä

7 Sep

Ei, vielä ei ole satulaseppä käynyt tarkistamassa satuloita. Siitä huolimatta omakin silmä (ja takapuoli) pystyy jotain kertomaan tilanteesta. Postauksen kuvat on otettu kännykkäkameralla ja ajatuksena vaan vähän katsella selkää kuvien kautta. Cee ei siis ole aseteltuna täysin samanlaiseen ja optimaaliseen asentoon, pahoittelut siitä.

Helmikuu, tässä vaiheessa käytössä vielä vanha koulusatula (ja estesatula). Tästäkin olisi jo pitänyt huomata, että satula on painanut säkään. Ceen mahtava mammuttikarva vähän huijaa, ihan kaikki kurvit eivät ole näkyvissä samalla tavalla kuin kesäkarvassa.

Helmi

Toukokuu, tässä vaiheessa käytössä oli enää estesatula. Koulusatulan käyttö on juuri lopetettu, sen jälkeen kun huomasin sen olevan liian kaareva ja keikkuvan selässä.

Touko

Elokuu, tässä vaiheessa ollaan soviteltu erinäisiä koulusatuloita eli päästy kuitenkin ratsastamaan koulusatuloillakin. Lisäksi käytössä estesatula.

Elo

Näistä kahdesta seuraavasta kuvasta näkee ehkä muutoksen parhaiten, sillä ne on kuvattu vähän etuviistosta. Syyskuun kuvassa sään takunen on noussut ja satulan takaosan kohdalla olleet kuopat ovat alkaneet täyttyä.

Helmikuu

Helmi2

Syyskuu

Nyt

Prestige Roma -koulusatula on nyt ollut meillä vuokralla elokuun puolivälistä asti eli kolmisen viikkoa. Koulusatula tuntuu toimivalta, Cee vaikuttaa pitävän siitä kovasti.

Estesatula sen sijaan vaikuttaa tällä hetkellä toimivan vain esteillä ja maastossa. Ceen asento on silloin aivan toisenlainen kuin sileällä.

No, nyt ei auta kun odotella rauhassa satulaseppää vahvistamaan tai kumoamaan nämä ajatukset 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: