Cee estekisoissa :)

9 Oct

Viikko sitten Cee kisaili koko viikonlopun – ensin esteissä lauantaina kaksi luokkaa ja sen jälkeen sunnuntaina kouluratsastuksessa yhden luokan. Tuloksena Cee toi ratsastajilleen seuranmestaruusvoitot sekä esteratsastuksessa että kouluratsastuksessa 🙂

Palataan ensin estekisojen tunnelmiin. Koska olin itse jälleen oman seuran kisoissa sekä estetuomarina että ratamestarina, hyppäsi Ceellä EsteRatsastaja. Estetreeneissä ollaan harjoiteltu Karon kanssa ja niinpä luokatkin valittiin yhdessä hänen kanssaan. Verkkaluokaksi otettiin 60 cm ja varsinaiseksi kisaluokaksi 80 cm.

Kisaverryttelynä toimi maastolenkki ja pari estettä verkkakentällä, jonka jälkeen suunta oli 60 sentin luokan radalle. Verkka tehtiin näin, jotta hevonen pysyy virkeänä eikä väsähdä pääluokassa. 60 sentin luokka toimi toisin sanoen verryttelyesteinä.

Ekassa luokassa tavoite saavutettiin, sillä tuloksena oli puhdas rata ja hevonen joka oli herätelty päivän tehtäviin. Mikään nopea ratahan se ei ollut, mutta ei ollut tarkoituskaan ratsastaa aikaa vaan verrytellä Cee. Tässä pari kuvaa 60 sentin radalta.

C_60_1

C_60_2

Ennen seuraavaa luokkaa oli jonkin verran odottelua, joten Cee pääsi karsinaan syömään heiniä ja varusteet otettiin pois. 80 sentin verkkana oli lyhyt sileän verkka ja jälleen pari verkkaestettä, jonka jälkeen suunta oli kohti rataa.

Kisatuloksena sijoitus oli 2/10, viimeiselle esteelle tuli harmillinen pudotus, joka vei voiton. Tulos siis 4 vp toisesta vaiheesta. Tämähän oli Ceen eka 80 sentin kisarata ikinä. Alla muutamia kuvia radalta.

C_80_1

C_80_2

C_80_3

C_80_4

C_80_5

C_80_6

C_80_7

Hienoa oli päästä laittamaan ruusuke oman hevosen suitsiin näin upean esteradan jälkeen. Cee on kyllä kehittynyt huimasti ihan viimeisen muutaman kuukauden aikana. Aikuisratsastaja tunsi oikein ylpeyden läikähdyksen sydämessään ❤

C_80_ruusuke

Kaikki postauksen kuvat (c) Tilves photography. Kaikki kisojen kuvat löytyvät Tilveksen kuvasivustolta.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: