Cee koulukisoissa <3

11 Oct

Kisamuistelojen osa kaksi eli kouluratsastuskisat vuorossa… Arvoin ennen kisoja aika pitkään, minkä luokan starttaan. Olin jo päättänyt, että menen vain yhden luokan, sillä edellisenä päivänä Ceellä oli startattu kaksi esteluokkaa, enkä halunnut että viikonlopun jäljiltä hevonen on aivan väsähtänyt. Valmentaja-Empun kanssa käytyjen keskustelujen jälkeen tulin siihen tulokseen, että Aikuisratsastusmerkin kouluohjelma mennään ja jätetään HeA-taso vielä hautumaan.

Cee oli verkassa oikein kiva. Energinen ja eteenpäin pyrkivä. Kokeilin yhden peruutuksen ja sekin meni hyvin. Tein muutamia siirtymiä ja ratsastin Ceetä pohkeen eteen. Muotoa en saanut kovin hyväksi vaan se jäi aika avonaiseksi. Ajattelin kuitenkin että otan Ceen ennen rataa lyhemmäksi odottaessani vuoroani, joten en ollut huolissani. Verkka oli ylipäätään melko lyhyt – vajaa puolisen tuntia – sillä tuli kiire verkkaan kun aika kului hevosta letittäessä niin, että loppujen lopuksi meitä oli kolme ihmistä laittamassa Ceetä kuntoon 😀

Seis1

Kun pilli soi, lähdin heti suorittamaan ohjelmaa, vaikka Cee ei ollut hyvässä muodossa. Näin jälkikäteen olisi pitänyt tehdä vielä voltti tai ympyrä ja lähteä sitten vasta keskihalkaisijaa kohden. Siis sen jälkeen kun olisi saanut hepan kuulolle paremmin. No, jälkikäteen voi jossitella vaikka mitä, eikä siitä sen enempää hyötyä ole. Kisatulokseksi saatiin 59% tasan, prosenteilla ei paljon juhlita. Se mikä kuitenkin mieltä lämmitti, oli nyt jo toisena vuonna peräkkäin seuranmestaruusvoitto senioreiden kouluratsastuksessa. Sitä voi jo vähän juhliakin.

Tässä alla vielä muutama kuva kouluradalta ja postauksen lopussa video. Superkiitokset letitysavustajille Maikkis & Satu ja Sadulle vielä videon kuvaamisesta ❤ Ihanaa kun on ystäviä, jotka auttavat hädässä ja vaikka ei isompaa hätää olisikaan!

Ravipätkiä. Raviohjelmaan olin itse tyytyväinen, harmi että toinen tuomari näki ravin vain 5,5 pisteen arvoisena.

Ravi4

Ravi1

Ravi2

Ravi3

Ravi5

Ravi6

Laukkapätkiä ja käyntiä. Toisen tuomarin mielestä käynti pitkin ohjin 6,5 pisteen arvoinen, toisen tuomarin mielestä 5,0. Itse olin käyntiin todella tyytyväinen, sen kanssa ollaan tehty aivan hirveän paljon (yli 20 sentin verran askeleessa) töitä!

Laukka2

Laukka1

Käynti2

Käynti1

Pohkeenväistöä ja peruutusta sekä tervehdys. Pohkeenväistöstä vasemmalle toiselta tuomarilta jopa 7,0 (toiselta 6,0) 🙂 Todella hyvä pysähdys lopussa nosti onneksi vähän edes pisteitä (molemmilta 6,5).

Väistö3

Väistö2

Peruutus

Seis2

Päätuomarin kommentit: Kaunis ratsu. Takaosaan lisää voimaa. Tasainen mutta ponneton suoritus. Päästä jalka rentona alas. Iloa treeniin! Päätuomarin prosentit 60,000%.

Sivutuomarin kommentit: Tasainen kokonaisuus vaikkakin pientä huolimattomuutta teissä ja asioiden valmistelussa. Reipas laukka-osuus! Ja prosentteina 58,000%.

Tähän loppuun vielä video niille, joita rata kiinnostaa katsoa kokonaisuudessaan.

Kaikki postauksen kuvat (c) Tilves photography. Kaikki kisojen kuvat voit katsoa Tilveksen kuvasivustolta.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: