Luetuimmat postaukset top 10

6 Jan

Moni jättää pakkaspäivinä ulkoilut minimiin ja käyttää aikansa vaikka lukemiseen (tai kürin suunnittelemiseen, mutta siitä sitten myöhemmin tulevissa postauksissa). Tässä pakkaspäivälle luettavaa blogin top 10 luetuimman postauksen muodossa! (Oikeammin tässä on vähän enemmän kuin 10, koska osassa on jatkopostauksia samasta aiheesta…)

Ykkönen: Lämmitettävä (osa I) ja eristetty (osa II) vesiastia. Kestosuosikki. Tasaisin väliajoin (eli talvisin) tämä nousee lukijamäärissä, postausta jaetaan facessa ja muutenkin somessa. Toisaalta en ihmettele, sillä vuonna 2013 kun tehtiin ensimmäinen lämmitettävä vesiastia Ceelle, ei näitä tehneet kuin kaupalliset toimijat. Nykyään näitä tekevät (ja myyvät) vaikka minkälaiset tekijät 😀

Alkuperäinen lämmitettävän astian teko-ohje
Fiiliksiä toimivuudesta
Yhteenveto ekasta talvesta
Toka astia eli ilman lämmitystä, ainoastaan eristetty

image

Kakkonen: Helen Langehanenbergin kouluratsastusklinikka.
Yllättävästi kakkosena yksittäisestä tapahtumasta kertova postaus. Klinikkahan oli korkeatasoinen, joten varmasti sen anti kiinnosti monia.

Postaukseen

Sh

Kolmonen: Back on Trackin tuotteiden testauspostaukset.
Tuotetestit kiinnostavat ihmisiä aina. Itsekin etsin netistä kokemuksia tuotteista, varsinkin jos olen hankkimassa jotain kalliimpaa. Vielä enemmän tulee etsittyä tuotteista kertovia juttuja jos olen tilaamassa nettikaupasta ilman että olen päässyt hypistelemään tuotetta ensin kädessäni.

EQ3-kypärätesti
Kouluratsastusvyö-testi
Verkollinen otsapanta -testi

BoT-vyö 3

Nelonen: Koulusatulat osa I (2015) ja osa II (2016).
Hahaa! Ratsuihmisen ikuisuusprojekti! Satulat ja niiden sopivuus (epäsopivuus)…. Tähän ei varmaan tarvitse sanoa muuta kuin että jälleen kerran mietin onko meidän koulusatula muuttunut epäsopivaksi. Johan se topattiinkin pari kuukautta sitten….

Vuoden 2015 satula
Vuoden 2016 satula

Roma

Vitonen: Hevoset-messut.
Viime vuoden Hevoset-messujen postaukset ovat vitostilalla. Tänä vuonna en bloggaajaksi edes hakenut, sillä tapahtuma oli vaihtanut suhtautumistaan kirjoittajiin. Olisi pitänyt hakea jotain tähtibloggaaja-statusta ja hakemuksen perusteella valinnat yhteistyöbloggaajista olisi tehty. Ei sopinut minun pirtaani tämä – itse tapahtuma sen sijaan on mielestäni ollut oikein hyvä.

Messuennakko
Messu-bling-blingiä
Messu-kouluratsastusklinikka

Bjors_toka

Kutonen: Talvi ja tilsat.
Joka talvinen riesa. Tilsat. Edellistalvena hommasin irrotettavat tilsakumit, koska sitä ennen oltiin Ceen kanssa menty polvilleen joka vuosi tilsojen takia. Ei menty enää viime talvena. Eikä olla menty tänäkään talvena, koska pidin pääni ja tilsakumit laitettiin sääennusteen mukaan eikä kalenterin mukaan.

Postaukseen

polarpad

Seiska: Blogi-lukulista.
Listasin muutaman seuraamani blogin ja kirjoittelin niistä muutaman jutun ylös. Melkein heti sen jälkeen yksi blogi jäi tauolle ja viime vuoden lopulla toinenkin hiljeni. Harmi. Toivottavasti kirjoittajat palaavat näppäimistön ääreen, sillä hyviä kirjoituksia on aina ilo lukea!

Postaukseen

prosessi2

Kasi: Heinäastian teko.
Puhdetyöt jatkavat luetuimpien joukossa, tällä kertaa heinäastian muodossa. Heinäastia on nyt siis jo yli vuoden ollut käytössä ja se toimii erittäin hyvin! Yhtään se ei kerää likaa eikä vettä vaan pysyy puhtaana. Plus heinät ovat aina puhtaita.

Postaukseen

image

Ysi: Vesimaton teko.
Jaa, sitä on tullut askarreltua vaikka mitä! Vesimaton tein meidän seuran kisoihin. Ne ovat aika kalliita ja halusin kokeilla miten sen saisi tehtyä itse edullisimmin. Vieläkin osa aineista matkustaa autoni takaronkissa (pätkä pressua ja pari vesinuudelia). 😀 Ratsastajan auto tiedättehän…

Postaukseen

vesimatto

Kymppi: Sen jälkeen kun aika jättää.
Viimeisenä listalle ylsi Ystäväni hevosen poismenon johdosta kirjoittamani postaus. Jossain vaiheessa aihe tulee ajankohtaiseksi kaikille. Oman hevoseni taulun ripustan kyllä seinälle jo nyt, päiviäni ilostuttamaan. ❤

Postaukseen

esineet

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: