Arvonta!

2 Mar

Taas on aihetta pienimuotoiseen juhlaan!

Ehkä kaikista otetuin olen siitä, että yhden päivän aikana yksittäisiä lukijoita kävi blogissa melkein kaksi tuhatta! ❤ Blogissa on käyty tähän mennessä lähes 40 000 kertaa.  Ensimmäisenä bloggausvuonna kirjoituksia käytiin katselemassa 1 600 kertaa ja viime vuonna määrä oli jo reilut 23 000. Aivan mahtavaa!

statsit[Eniten liikennettä hakujen kautta ja hyvänä tokana face.]

Toisena juhlan aiheena on pyöreät kymmenet tuhannet. Kiitos kaikille kertakävijöille mutta ennen kaikkea vakkarilukijoille ❤ On kiva kirjoitella näitä juttuja sillä ajatuksella, että toivon mukaan joku toinen voi saada niistä jotain hyötyä, innostusta tai ajattelun aihetta. Oli kyse sitten satulahaasteista tai koulutreeneistä, toivottavasti jokaiselle on osunut jokin kiinnostava kirjoitus.

Näiden juhlan aiheiden kunniaksi blogissa on arvonta! Arvontaan voit osallistua kommentoimalla Aktiivi Cecil Ceen facebook-sivulta löytyvää arvonta-postausta ja kertomalla mistä aiheesta haluaisit blogissa lukea. Arvonta suoritetaan kun seuraava tasakymmentuhat on kävijöissä kasassa. Palkintona on aivan ihana villainen Felicia otsapanta Back on Trackilta!

otsapanta

Otsapannan vuori on welltex-kangasta. Jos päätä särkee tai vanne puristaa niin tässä on takuuvarma apu siihen 😉 Ja ainakin pysyy korvat lämpiminä, mikä itselleni on se ykkösasia. Tallilla huhkiessa tulee usein niin lämmin että pipo on otettava pois mutta sitten korvat altistuvat viimalle. Otsapannan kanssa sitä ongelmaa ei ole!

Otsapannan arvontaan lahjoitti Back on Track. Naama ja kuvauksen laatu on ihan omat 😀 Mikäli arpaonni ei suosi tällä kertaa, otsapantaa voi ostaa verkkokaupoista hintaan 24 euroa.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: