Arvontakone on hommansa tehnyt!

6 Mar

Back on Trackin otsapanta lähtee uuteen kotiin! Arvontakone lauloi ja valitsi Aktiivi Cecil Ceen facebook-postausta kommentoineiden keskuudesta onnellisen voittajan. (Huom. Voittaja ei ole kuvassa 😀 )

Tässä alla postaustoiveita – niitä oli ilo lukea. Ne olivat kaikki aivan mielettömän hyviä! Kiitos kaikille! ❤

Ceen tulevasta kilpailukaudesta lukisin mieluusti 😀 Tästä teinkin jo heti saman tien postauksen, idea oli niin hyvä ja kisakausi oli kieltämättä pyörinyt omassakin mielessä jo pidempään.

Olis kivaa lukea postaus joka käsittelisi ratsastajalle hyviä venytyksiä sekä istuntaa parantavia harjoitteita joita voisi tehdä ratsailla tahi muutoin. Tämäkin aivan mahtava postausidea. Aloin heti kehitellä tätä kirjoituksen muotoon, mutta luulen että tähän tarvitaan myös kuvamateriaalia. Itse venytykset ja harjoitteet on jo kovassa käytössä – niitä voi tehdä myös töissä! Tästä siis ehdottomasti lisää.

Ihan että millä mielellä herra on ❤ Tämä aihe on sellainen, josta voin helposti luvata materiaalia. Usein sitä on jopa liian kriittinen sen suhteen mitä julkaisee. Niin kuin muutenkin elämässä, kannattaa kuitenkin elää enemmän hetkessä ja murehtia vähemmän sitä mitä muut odottavat sinun tekevän. Aihe osui siis kuin nenä päähän.

Ceen viikko-/kuukausiohjelma, mitä treenataan ja miksi? Täytyy jatkaa samalla linjalla edelleen – aivan mahtava postauksen aihe. Nämä on niitä asioita mitä pyörittelen omassa päässäni koko ajan, joten varmaan ne kiinnostaisivat muitakin. Nämäkin kuuluvat vaan sarjaan että sitä on itse liian kriittinen postauksiensa suhteen ja ajattelee helposti ettei tätiratsastajan ajatukset voi mitenkään kiinnostaa muita. Mutta ehkä meitä tätiratsastajia on muitakin kuin minä….

Lämmittely, jäähdyttely ja palautuminen – vinkkejä ja hyväksi havaittuja ideoita 🙂 Viimeinen muttei todellakaan vähäisin toive. Nämä kolme asiaa ovat hevosen pitkän tähtäimen treenissä ne varmasti kaikista olennaisimmat. Loppujen lopuksi se miten huolehditaan tästä pyhästä kolminaisuudesta ratkaisee hevosen aktiivisen harrasteratsun uran pituuden ja laadukkuuden. Siispä tätä täytyy työstää varmasti ajan kanssa, vaikka omat ajatukseni ja käytännön rutiinini näihin onkin jo muodostunut.

Kiitos vielä kerran ja onnea tämän kertaisen arvonnan voittajalle!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: