Helsinki Horse Fair 2017, ennakkotunnelmia

7 Mar

Taas on se aika kun Helsinki Horse Fair on ovella!

17.-19.3. Messukeskuksen täyttää ääriään myöden heppahullujen joukko (ja parin muunkin urheilulajin edustajat). Aktiivi Cecil Ceen fb-sivulla voit osallistua messulippujen arvontaan. Palkintoina kahdelle onnelliselle messulippu jonka voi käyttää haluamanaan messupäivänä! Onnenpotku matkaan!

Koska messuihin on enää reilu viikko, pitää alkaa suunnitella mitä kaikkea aikoo messupäivän aikana nähdä ja kokea! Siispä tässä muutama menovinkki, jos itsellesi vielä mahtuu PERJANTAIN messupäivälle muutama piipahdus.

CRIOLLO-AREENA

klo 12.45-13.15 Working Equitation -esitys
Working Equitation on vahvassa nosteessa oleva ratsastuksen laji, joka sisältää koulu-, este- ja lännenratsastuksen elementtejä. Lajissa kilpaillaan kouluratsastuksessa sekä käsittely- ja nopeuskokeiden erilaisilla esteillä, ensin huolellisesti tuomaripisteitä haalien, sitten vapaalla tyylillä kelloa vastaan! Monipuolista ja mukaansa tempaavaa lajia tulee Helsinki Horse Fairiin esittelemään perjantaina ja sunnuntaina lajin kaksinkertainen maailmanmestari Miguel Da Fonseca!

13.30 – 14.00 Ben Simonsenin tarkkuusajoklinikka
Ben Simonsén tutustuttaa katsojat valjakkoajon tarkkuusosakokeeseen, ajamisen saloihin ja valjakkohevosen treenaamiseen. Klinikassa nähdään työskentelemässä myös MM-tasolla kilpaillut messujen kummiponi Sami.

14.45 – 15.15 ProHay tulevat tähdet -esteratsastuskilpailu
avoin 6-7 v hevosille, iltaa voi jatkaa muiden esteluokkien parissa aina klo 19 asti!

SHOPPAILU

Back on Track /osasto 6d10
Meillä on Ceen kanssa aika monia BoT-tuotteita jo käytössä, mutta messuilta ajattelin hommata poolopaidan (jos niitä vaan siellä on). Näitä on useammalla kaverillani käytössä ja jokainen kehuu paitaa todella paljon ja nimenomaan ratsastuskäytössä. Lähes kelillä kuin kelillä voi laittaa paidan päälle ja siihen jonkun kevyen ratsitakin tai sitten kevyttoppiksen ja sillä pärjää. Kun itselläni on selkä ns. heikoin lenkki, niin paita ei voi tehdä muuta kuin hyvää!

Chia de Gracia / osasto 3d31
Nyt on niin että Cee ei ainakaan tästä nuorene. Tämän epäpuhtaus-episodin aikana Cee söi kuurin nivelvalmisteita. Lisäksi lueskelin Jillan blogista aiheesta postauksen. Nyt tarvitaan lisää infoa kuten CdG -nivelvalmisteet…. Mitä niissä on ja miten niitä käytetään? Tätä pitää käydä kysymässä!

Criollo / osasto 3c11
Myös Criollolla on nivelvalmisteita, sinne siis. Lisäksi Criollolla on hevosrehuja – koko ajan etsin “parempaa vaihtoehtoa” (ja sellaista jota ei tarvitse hankkia 130 kilometrin päästä) Havensin rehulle. Vielä ei ole löytynyt, mutta eipä sitä koskaan tiedä…

Hevari / osasto 3f11
No Hevari vaan nyt on…pakko käydä. Ei messukäyntiä ilman että Hevarin osasto on tsekattu läpi.

Horze / osasto 3h11
Haha! Sama kuin Hevari! Pakko käydä tsekkaamassa mitä tarjouksia 🙂

Kelttikorut / osasto 3e10
Nyt on jo hommattu plastrong ja tältä osastolta saa siihen sopivan korun! Kisakausi alkaa olla lastausharjoitteluja vaille valmis. Niin ja ehkä myös niitä ratojen harjoittelujakin tarvitaan. Oops.

Näillä lähdetään ja voihan olla että jotain muutakin mielenkiintoista tarttuu mukaan! Mutta niistä sitten messupostauksissa lisää! Nyt kaikki osallistumaan arvontaan tai jos liput on jo hommattu, niin nähdään messuilla!

Ps. Postauksen kuvat jälleen (c) Tilves photography.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: