Kuva&Kamera, GoExpo 2017

18 Mar

Perjantai-päivä on juuri sopiva päivä käydä pyörähtämässä messuilla. Ei ole ruuhkaa mutta messutarjoukset ovat jo voimassa ja erityisesti tarjouskamaa on edelleen olemassa!

Messuilla on useita eri alueita, kartta löytyy vähän vaikeasti joten tässä siihen linkki. Messukierros tuli aloitettua tuttuun tapaan Kuva&Kamera -puolelta. Siellä oli vielä ammattilaisaika aamupäivästä, mutta bloggaajapassilla pääsee sinne ennen kuin muu messuyleisö päästetään sisään. Tänä vuonna oli esitteillä muutamia mielenkiintoisia lisävarusteita kuten värikkäät jalustat ja kännykän videokuvaukseen käytettävä vakaaja.

Tiimin väreihin sopivia jalustoja voi katsella mm. Siruilta (kuva lainattu valmistajan sivulta). Messuilla värikkäitä tripodeja oli esitteillä mm. TopShotin osastolla, messutarjouksissa mm. Manfrotton värikkäitä jalustoja alkaen hintaan 139 euroa.

Jos aiot kuvata kännykällä videokuvaa ja käyttää sitä mitenkään järkevästi, kannattaa investoida kuvanvakaajaan. Messuilla on myynnissä niitä kalliitakin merkkejä (yli 300 euron hinnalla) mutta varsin pätevä hevosvideoiden kuvaajan apuväline löytyy netistä  hintaan 79 dollaria. Kuva lainattu Glide Gear (valmistaja) nettisivuilta. Myös Sevenoakilla on tarjolla edullisempia vakaajia.

Heppaintoilijalle kolmas menovinkki kuvapuolelta on Johanna Sjövallin hevosvalokuvien näyttely. Kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa!

Messukierros jatkui GoExpon puolelle ja siellä tarkemmin Kunto-alueelle. Perjantaina siellä oli jopa väljää liikkua, mutta pysähdyttyä tuli vain parille osastolle. Ensimmäisenä pysähdyttiin maistelemaan ja ostamaan liha- ja kalasäilykkeitä 🙂 Kala Kallella oli hyviä messutarjouksia ja ainakin viljapossu maistui todella herkulliselta! Suomalaisista raaka-aineista ja Suomessa täysin tehtyä!

Ennen hevospuolelle siirtymistä poikettiin vielä Back on Trackin / WellAwaren osastolla. Messutarjouksena oli mm. uutuusjuoma Chia humara 1 euron hintaan (normaalihinta kaupoissa yli 2 euroa). Niitä myös maistatettiin, joten kannattaa pysähtyä testaamassa jos et ole vielä maistanut!

Helsinki Horse Fairista tulossa oma postauksensa – sehän oli koko messumatkan päätarkoitus! ❤

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: