Pääsiäisterveisiä!

14 Apr

Pääsiäisen kunniaksi otettiin eilen kuvia pääsiäiskoristeluissa. Voi Cee – mihin kaikkeen se joutuukaan osallistumaan pöllön Ratsastajansa vuoksi 🙂

Harjan letitin, mutta eipä se pysynyt edes sitä aikaa leteillä, että olisin saanut varusteet laitettua. Pitänee vähän miettiä miten harjan kisoihin laittaa, jotta se pysyy varmasti kiinni. Tässä kuvan vaiheessa aloitellaan vasta alkuraveja ja letti alkaa jo purkaantua.

Harjaan ja häntään laitoin oranssit huopaiset tipukoristeet kiinni. Ne sentään pysyivät vauhdissa mukana, vaikka pitkät sivut pääosin viiletettiin menemään, muodosta viis! Kuvassa näkyy hyvin kuinka harja alkaa olla jo ihan valtoimenaan.

Ceellä oli ensimmäistä kertaa päällä juuri hankkimani Back on Trackin kisahuopa. Huopa on sisäpuolelta musta, joten lika ei näy niin hyvin vaikka huopa onkin valkoinen. Ceen muotoihin huopa sopii todella hyvin, nytkään se ei liikkunut paikaltaan yhtään. Juuri viikolla ratsastin yhdellä ohuemmalla huovalla ja se oli jo alkuverkan jälkeen satulan alla siirtynyt taaksepäin. Huopa oli koristeltu huopaisella tipunauhalla, oranssilla tietysti kun se oli väriteemana.

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin, aurinkoista pääsiäistä kaikille teille ❤

Ps. Postauksen kaikki kuvat Tilves photography.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: