Cee estekisoissa

7 May

Kevään perinteinen kisakauden avaus oli eilen estekisojen merkeissä. Koska Ceellä on tänään edessään elämänsä toinen Helppo A -tasoinen startti, hypättiin sillä vain pikkuruinen 50-60 cm luokka eilisissä kisoissa.

Cee oli radalla täynnä energiaa kuin ilmapallo! Tosin kisojen jälkeen ilmapallo oli aika tyhjä ja Cee pötkötteli tarhassa auringonpaisteessa kyljellään pitkät ajat pää pitkänään. Oli ilmeisen jännä päivä!

Itse toimin kisoissa sekä ratamestarina että estetuomarina, joten muutama ilta ennen kisoja sujui piirtelyn ja suunnittelun merkeissä. Jatkoin edelleen samalla tutulla linjallani eli piirsin yhden radan, jota muuntelin läpi luokkien. Isommissa luokissa tuli mukaan pari lisäestettä mutta ne oli jo rakennettu valmiiksi kentälle edellisenä iltana.

Ceen radasta kuvia alla. Tuloksena 0-4 vp, pudotus tuli esteeltä 12, takajalat vetivät puomin alas. Ihan kiva rata kuitenkin, kun oli ensimmäinen näin pitkä rata tänä vuonna. Kiitos Esteratsastajalle! (Joka muuten oli edellisten kisojen jälkeen hypännyt Ceellä tasan kaksi kertaa ennen näitä kisoja, siis 7 kk aikana kaksi kertaa 🙂 )

Este 1 ja 11, okseri.

Este 2 ja 12, pysty-lankkueste.

Este 3 ja 13, pysty.

Este 4, lankku-okseri.

Este 5 ja 10, possu-pysty.

Este 6, lankku-pysty.

Este 7, okseri.

Esteestä 8 ei ole kuvaa, se näkyy joissakin kuvissa taustalla vihreä-keltaisena pystynä. Siinä ei ollut mitään erikoista, pelkkä puomieste. Näihin kuvien esteisiin tuli sitten isommissa luokissa täytteitä, portteja, lankkuja jne. Muuri oli luokasta 70 cm ylöspäin käytössä ja vesimatto luokasta 80 cm ylöspäin. Sarja rakennettiin vasta 70 cm luokkaan, ekassa luokassa oli paljon ensikertalaisia kisaamassa.

Tässä vielä ratapiirrokset.

Videotakin löytyy, siitä sitten myöhemmin enemmän 🙂 Nyt valmistautumaan tämän päivän koitokseen!

Postauksen kuvat (c) Tilves photography.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: