Aurinkoinen kisapäivä

22 May

Käytiin Ceen kanssa lauantaina sen elämän toisissa kisoissa oman tallin ulkopuolella ever. Oli jännittävää, mutta hienosti selvittiin! Sekin oli jännittävää, että ajoin silloin ensimmäistä kertaa Ceen traikkua hevoset sisässä 😀 Ja siitäkin selvittiin kunnialla! Hieno päivä siis kaiken kaikkiaan.

Hattulassa oli Suontaan ratsastajien koulukisat, joissa oli sama ohjelma tarjolla kuin mikä mentiin meidän kotikisoissa (HeA:1). Oli siis helppo lähteä kokeilemaan miten kisailu sujuu kotiympyröiden ulkopuolella, kun ohjelma oli tuttu kummallekin.

Lähtölistat tulivat jo torstaina, joten päästiin ajoissa sopimaan kavereiden kanssa miten tulevat jeesimään Ceen kuntoonlaitossa ja muussa. Oma lähtöaikani oli klo 14.00 ja kaverin verkkaryhmä oli luokan ensimmäinen klo 13.20. Sen vuoksi oltiin vähän aikaisemmin paikalla kuin mitä ehkä muuten olisin Ceen kanssa ollut. Mentiin vain yksi luokka, joten jos oltaisiin menty toinenkin, niin päivä olisi venynyt entisestään.

9.30 Traileri kotipihasta perään ja tallille.
10.00 Treffit kavereiden kanssa, kamat autoon ja traileriin. Ceen harjaus ja letitys.
11.15 Lastaus, jolle oli varattu puoli tuntia. Aika saatiinkin kulumaan, koska päästiin jo kerran liikkeellekin mutta parin metrin jälkeen huomattiin kamerasta että Cee oli saanut päänsä etupuomin alle. Ei kun purkamaan etupuomia, kiristämään kiinnitysnarua ja jälleen matkalle.
11.45 Lähtö

12.45 Perillä. Hevosten purku jaloittelemaan ja Ceelle eteen heinäkassi, koska ei syönyt trailerissa juuri mitään. Kansliaan maksamaan. Vessaan. Kisapaikalla olikin paljon tuttuja, vähän sosiaalista kanssakäymistä ja kuulumisten vaihtoa.
13.15 Ceelle ja itselle kamat päälle. Vähän Ceen pyllyn pesua, kakat oli takertuneet toiseen kankkuun.
13.30 Verkkaan. Paljon käyntiä, ravia jonkin verran, jotta sain rennommaksi (Cee jännitti aika tavalla), laukkaa vain vähäsen.
14.00 Oma suoritus. Loppuverkkaa ja hengailua, hepat söi nurmikkoa. Tavaroiden pakkausta.

15.00 Lastaus aloitettiin. Mentiin pitkän kaavan mukaan 😉
16.15 Lähtö kotiin päin.
17.15 Kotona. Heppojen ja lettien purku. Kamat pois autosta ja trailerista. Trailerin siivous.
18.00 Ceen 10v.-synttärikekkerit!

Oli oikein kiva kisapäivä ja tätä alkoi tehdä mieli lisää 😀 Tähän vielä facessa jo jaossa ollut video. Tulossa on toinenkin video tuomaripäädystä kuvattuna – kiitos ystävät ❤ Yritän saada siihen videoon upotettua tuomarikommentit, katsotaan miten onnistuu…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: