Suomenhevonen 110 vuotta!

21 Jun

Suomenhevosen kantakirjan 110-juhlavuotta vietetään juuri nyt!

Sen kunniaksi laitetaan käyntiin kilpailu, jossa haetaan valovoimaisinta suomenhevoskasvoa. Kisaan voi osallistua Aktiivi Cecil Ceen fb-sivulla, lisäämällä kilpailusta kertovaan postaukseen kuvakommentin. Kisa on avoin kaikille suomenhevosen jalostussuunnille (pienhevonen, ratsu, juoksija, työhevonen). Hevosen tulee asua Suomessa.

Kuvakommentissa tulee olla:
– kuva kilpailuun osallistuvasta suomenhevosesta
– hevosen koko nimi

Voittajan palkinnot ovat huikeat!

Veljekset Wahlsten lahjoittaa palkinnoksi Horse Comfort Premium -edustusloimen. Loimi on valmistettu soft shell -materiaalista. Loimen etukiinnityksen päällä on tyylikäs läppä Horse Comfort Premium -logolla ja värinä kaunis tummansininen. Loimessa on irrotettavat ristivyöt. Loimen kyljissä on aukot, joista jalustimet saa pujotettua loimen ulkopuolelle, mikä helpottaa sen käyttöä ratsastuskäytössä. Loimesta on saatavilla kaksi kokoa: 145 cm ja 155 cm, joista voittaja voi valita sopivan kokoisen omalle hevoselleen. Loimen arvo on 159 euroa.

Tilves photography lahjoittaa palkinnoksi kuvaussession. Suomen valovoimaisimmasta suomenhevosesta otetaan kuvat tietysti voittoloimen kanssa, mutta sessiossa ehditään ottaa kuvat myös parista muusta aiheesta (tarkempi kuvauksen sisältö ja ajankohta sovitaan voittajan kanssa). Kuvauksen arvo on 249 euroa.

Voittajan kuvia voidaan käyttää blogin (ratsastaja.wordpress.com) sekä palkintojen lahjoittajien (Veljekset Wahlsten, Tilves photography) some-viestinnässä, mutta ei muussa kaupallisessa tarkoituksessa, jollei siitä erikseen sovita voittajan kanssa. Voittajan valinta suoritetaan 1.7.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: