Lastaus nro 14

9 Sep

Lastauksessa on nyt edetty siihen, että takana on 14. harjoituskerta ja samalla toinen feromonin avustuksella. Tällä kertaa valmiste sai vaikuttaa tunnin ennen kuin lastausharjoitus aloitettiin. Vaikutus oli huomattavan paljon suurempi kuin mitä ensimmäisellä kerralla. Se toi kyllä tullessaan myös muuta kuin rauhallista olemusta, nimittäin mahdollisuuden käyttää paineistamista yhtenä lastauskeinona. Tämä oli itselleni suuri yllätys. Cee ei ole sallinut tähän mennessä juuri minkäänlaista paineistusta vaan herneenpalko on mennyt syvälle sieraimeen, jos on vähänkin yrittänyt riimunnarusta ottaa eteenpäin.

Nyt kun feromoni vaikutti näin paljon, tuntui että Cee juurtui helpommin paikoilleen. Oli tavallaan “ihan kivaa vaan seistä tässä”. Ei sillä mitään hätää ollut eikä siitä huomannut että olisi mikään asia jännittänyt. Se oli vaan aika löysän/rennon oloinen. Ja seurasi koppiin sisään kuin pieni koiranpentu ❤

Koppi oli taas vähän uudessa paikassa – paikassa josta näkyi taaksepäin paljon enemmän asioita kuin aikaisemmin. Jonkin verran Ceen mielenkiinto pyrki siis karkaamaan takana oleviin juttuihin. Mutta ei liikaa kuitenkaan. Avustaja oli tälläkin kertaa mukana ja hän enimmäkseen puuhasteli puomin kanssa kävellen, kolistellen ja kosketellen. Lisäksi hän ramppasi sillalla Ceen takana edestakaisin.

Cee söi ihan rauhassa porkkanoita eikä oikeastaan yrittänyt poistua trailerista. Mutta se ei edelleenkään seiso siellä niin rauhassa kuin haluaisin sen seisovan. Lisäksi itselleni on kyllä todella epäselvää, miten alan totuttaa sitä lastaussillan nostoon. Sitä pitäisi harjoitella seuraavaksi – kun vaan keksisi nyt hyvät harjoitukset siihen.

Testattiin myös uutta korvahuppua 😀 😀 😀 Korvataskuja pitää joko lyhentää tai keksiä joku muu ratkaisu 😀 😀 😀

Loppuun vielä yksi linkkijako, Minna Tallbergin lataama aika uusi lastausvideo. Reilut parisen vuotta sitten hän kävi pitämässä meidän tallilla lastauskurssipäivän. Päivä oli oikein kiva ja sillä pääsi alkuun harjoittelussa. Silloin meillä ei ollut vielä omaa koppia, joten harjoittelu jäi pitkäksi aikaa. (Liian pitkäksi aikaa.) Hän pitää taas lastaus- ja kuljetuskursseja, kannattaa tsekata 🙂

Mutta kyllä tämä tästä pikkuhiljaa!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: