Pyhäinpäivän pukuratsastus

Perinteinen pukuratsastus-päivä koitti tänäkin vuonna. Juhlavuoden kunniaksi me pukeuduimme tietenkin Suomi-aiheisesti ❤

#suomi100
#suomenhevonen110
#aktiivicecilcee10

Cee sai ylleen valkoisen huovan ja pintelit. Sinistä laitettiin sitten harjaan ja häntään. Aikuisratsastaja veti jalkaansa siniset housut ja puki päällensä Suomi-paidan.

Monella pyhäinpäivä liittyy kuolleiden muistamiseen, mutta itselläni näin ei ole. Arvostan kovasti kaikkea sitä mitä edesmenneet sukupolvet ovat eteemme tehneet, mutta sen arvostuksen osoitan ennen kaikkea elämällä jokaisen päivän täysillä. Uskon että esimerkiksi sodan kokenut, nyt jo edesmennyt pappani olisi samaa mieltä kanssani. Olenkin perinyt häneltä oman elämänmyönteisen asenteeni ❤

Cee oli yllättävän kivan tuntuinen ratsastaa. Pelkäsin vähän että mitenhän on, kun eilinen kouluvalmennus oli aika kovalla pohjalla. Mutta hyvä ettei se tuntunut heposen jäsenissä!

Perinteitä kunnioittaen ratsastuksen jälkeen nautittiin pöydän antimista yhdessä. Tänä vuonna ruokapöytä katettiin ulos koska meillä oli hevosvieraita. Ensi vuonna täytyy varata myös hepoille jotain pientä pureskeltavaa. Kivaa oli taas ja ensi vuonna uudelleen!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑

%d bloggers like this: