Kauppalappu Helsinki Horse Fairiin

Olen harkitseva ostaja – jos jotain ei tarvita, sitä ei osteta. Vaikka tuote olisi jo ostoskorissa, se voidaan ottaa sieltä pois perinpohjaisen harkinnan jälkeen. Helsinki Horse Fairin kauppalappuun tuli poimituksi siis vain muutamia mielenkiintoisia tuotteita/osastoja, katsotaan mihin euroja loppujen lopuksi laitetaan vai tuleeko vain kulutettua sukkia 😉

Nikki-sukat supertarjouksessa messuilla.
Tsekkaa alta kohta Back on Track.

MoveBalance eli Ryhtirikko (3f51)

Tällä osastolla esitellään ratsastajan fysiikkavalmennusta ja erityisesti ratsastajan ryhdin sekä istunnan parantamista. Tämä on itselleni ihan pakollinen osasto! Facebook-sivulla mainostetaan 15 minuutin Ryhtirikko-testiä hintaan 25 euroa. Jos tätä testiä on mahdollista tehdä myös Horse Fairissä, taidan raottaa kukkaron nyörejä. Tiedän nimittäin aivan tasan tarkkaan, että omassa istunnassani (ja ryhdissä) on paaaaaljon tekemistä… Mutta testin perusteella saa tiedon että missä täsmälleen ja miten voi parantaa.

Hobulove (3h50)

Messuilta ei voi poistua ilman messulakuja. Niinpä Cee saanee tuliaisiksi Hobuloven osastolta sokerittomia heppanameja. Kotiväelle tuliaiset on aina tärkeitä 😉

Hevari (3c21)

Hevarin osasto tulee koluttua AINA. Se on perinne, jota ilman ei voi poistua messuilta. Jollei muuta niin sieltä voi ostaa vaikka letityskumppareita – tosin yleensä Hevarin osastolla myös tosi edukkaita varusteita tarjolla. Hevari mainostaa myös että heidän HHF-osastollaan on reilusti ravivarusteita esillä!

Suomenratsut (3e51)

Itsehän juuri tein jo ostokset Suomenratsuilta, mutta jos sinä et ole vielä ostoksiasi tehnyt, niin nyt kannattaa suunnata tälle osastolle. Itse ostin Suomenratsujen 40 vuotta -kirjan hintaan 5 euroa ja ihanan bling-bling-pipon 15 eurolla. Suomenratsuilla on muuten tänään ja huomenna liittymisarvonta (siis keskiviikkona ja torstaina) – näiden kahden päivän aikana liittyneiden jäsenten kesken SuoRa arpoo 2 kpl lippuja Helsinki Horse Fairiin!

NoShout (3c18)

JOS olisin varoissani, hankkisin NoShout Rapidin. Mutta koska en ole, voi sitä käydä aina hypistelemässä ja unelmoimassa. Kouluvalmentajallani on tällainen käytössä ja se oli kyllä ihana – sen yhden kerran kun valmennuksessa sain tämän korvaani. Kuuluu siis SittenKun-kategoriaan.

Back on Track (Kunto: 6c28)

Postauksen alussa Ratsastajan kisasaappaiden sisään pujahtaneet Nikki-sukat ovat BoTin osastolla todella hyvässä tarjouksessa! Sukat toimivat erinomaisesti ratsastussaapassukkina, mutta myös juoksun tai hiihdon harrastajilla. Heti kun omaan jalkaani ne sujautin, tuli mieleen että lentosukkina ne vasta hyvät olisivatkin ❤ Ihan supertuote siis.

Superfoodia löytyy samalta osastolta, eli WellAwaren välipalapatukoita ja Chia Humara -juomaa. Ratsastaja on hurahtanut Chia Humara -juomiin, mutta patukka on ehkä vielä astetta helpompi sujauttaa tallikassiin mukaan tai pitää varustekaapissa hätävarana.

Mitä jäin kaipaamaan messuilta etukäteisinfon perusteella? No Pixiota tai vastaavaa videointi”hässäkkää”. Katsotaan josko Kuva&Kamera -puolella joku olisi osannut varautua ratsastajiin, mutta en ainakaan pikasilmäyksellä sellaista löytänyt. Palataan messujen jälkeen tarjontaan – mitä tarttui ja mitä uutuuksia löytyi. Hyviä messuja kaikille!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑

%d bloggers like this: