Horse Fairia kotisohvalta

4 Mar

No niinhän siinä sitten kävi, että tämä ratsastaja ei päässyt Horse Fairiin tänä vuonna 😦 Jo keskiviikkona alkoi tuntua siltä, että nyt tulee tauti päälle. Torstain ja perjantain vielä sinnittelin – perjantai-iltana olin aivan valmista kauraa. Lauantaina nousi kuume ja tässä sitä nyt ollaan – kotisohvalla potemassa vuosisadan flunssaa.

Vaikka en tänä vuonna päässytkään paikan päälle, aika moni asia onnistuu näin nettiaikakautena myös täältä kotisohvalta käsin. Poiminpa siis viimeisen messupäivän kunniaksi kotisohva-tärpit teille muille yhtä epäonnekkaille!

Ihan ensimmäisenä ja ykkösenä listalla tulee Havenin live-lähetys ❤ Lähetyksessä näkee paitsi Ajalin Areenan ohjelmanumerot (joita olin siis tulossa katsomaan), mutta myös messutunnelmia. Kuvaaja on käynyt haastattelemassa messuosastoilla, mikä on ihan ehdoton plussa!

Tämän vuoden suosikkini on Mari Valosaaren Horse Fair -video! Oli todella kiva katsella kun hän kävi tutustumassa eri osastoihin. Suosittelen siis tsekkaamaan hänen youtube-kanavansa. Perjantain messupostauksen lisäksi kanavalta löytyy myös vikellysesityksen video.

Joidenkin näytteilleasettajan tarjoukset ovat voimassa myös netissä messujen ajan, osalla pidempäänkin. Tässä muutamia poimintoja niistä…

Criollo-lisäravinteet -15%

Hevari – hyviä tarjouksia verkkokaupassa mm. softshell-ratsastushousuista.

Reitsport Manski – verkkokaupassa ale-hintaisia tuotteita sekä ratsastajalle että hevoselle. Jos ostat yli 100 euron arvosta, toimitus on ilmainen (myös Suomeen!).

Flunssa osui todella huonoon saumaan, mutta koskapa se hyvään saumaan osuisikaan…. Nyt pitää vaan parannella rauhassa ja toivoa että tämän vuoden sairastelut olisi tässä. Hyvää messupäivää niille jotka messuille asti pääsivät!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: