Back on Trackin koulusuojat

Sain vihdoin hommattua Ceelle uudet koulusuojat! Ja kaiken huipuksi uskaltauduin vielä ottamaan valkoiset! Mutta on ne hienot ❤ Tuli ihan truedressagerider-fiilis jo ihan suojia kädessä pitäessä 😀

Ihan ekat Ceen koulusuojat oli BoTin ratsastussuojat. Ne istuu Ceelle todella hyvin ja on olleet myös kestävät. Yhden kerran olen korjannut takasuojien velcrot ja nykyään suojat toimivat eläketehtävässään, Ceen kuljetussuojina. Edessä on S-koon suojat ja takana M-koon suojat.

Seuraavina koulusuojina oli BoTin Royal-sarjan Work Bootsit. Ceellä on sen verran tappijalat, että nämä suojat jäivät vähän liian pitkiksi. Näissä on lisäksi vielä kovikkeet, joten sen vuoksi suojat eivät saa olla yhtään liian isot.  Suojissa materiaali oli likaa hylkivää, joten kun vaan pesi suojat joka käytön jälkeen, ne pysyivät hyvinä – valkoisesta väristä huolimatta.

Etsiskelin monta kuukautta uusia suojia, vertailin ja pohdin. Vihdoin sain hankittua uudet, ihanat suojat ❤ Ne ovat Back on Trackin korkeat hivutussuojat ilman karvaa. Ceellä kun on jaloissa karvaa ihan omasta takaa, niin se ei enää karvallisia suojia tarvitse 😀 Edessä on S-koon suojat ja takana M-koon suojat.

Miksi päädyin näihin suojiin:
– Ne ovat edulliset hinnaltaan (110 euroa neljä suojaa) ja olen todella tyytyväinen BoTin tuotteiden laatuun
– Niitä sai valkoisena ja ilman karvaa
– Suojat istuvat hyvin jalkoihin – valtaosa koulusuojista on jäätäviä tönkköjä, jotka jäävät irti hevosen jalasta
– Suojat ovat pehmeät, en halunnut kovikkeita
– Suojat ovat hengittävää verkkokangasta, en halua että jalat kuumenevat liikaa kesällä

Tässä alla lyhyt ja heiluva videonpätkä ekasta käyttökerrasta. Käytiin kentällä tekemässä kevyt hölkkä, palataan taas rokotuksen jälkeen töihin.

Ekan käytön jälkeen fiiliset on aivan mahtavat! Suojat istui Ceelle tosi hyvin ja pysyivät koko ratsastuksen ajan paikoillaan. Suojat oli moitteettomassa kunnossa ratsin jälkeen. Pesin ne heti pieteetillä ja ripustin ilmavasti kuivamaan 😀 Yritetään ainakin pitää näitä vähän ”pyhäpäivän suojina”, katsotaan miten onnistutaan 😀 Näille kuitenkin iso peukku.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑

%d bloggers like this: