Hevoset-messut 2018, kuulumiset lauantailta ja suunnitelmat sunnuntaille

Lauantain messupäivä on takana. Osa päivästä kului töissä SRL Hämeen osastolla. Oli ihana tavata kaikkia teitä, jotka pysähdyitte piirtämään ja kirjoittamaan Reilusta Pelistä ❤ Osa päivästä kului tietenkin seuraten messujen ohjelmaa ja ostoksia tehden. Mikon esteklinikka jäi tällä kertaa näkemättä, sillä olin juuri sen ajan töissä messuosastolla. Ehdin kuitenkin katsoa Hyvä käsi – hyvä tuntuma esityksen (Niina Kirjorinne) sekä istuntademon (Katariina Alongi).

Tuntuma-demo oli todella hyvä! Sen oppeja otettiin kaverin kanssa käyttöön heti iltapäivän ratsastuksessa ja voinkin sanoa, että toimii! Jos siis et tänään lauantaina käynyt katsomassa esitystä, suuntaa huomenna klo 13 paikan päälle.

Alongin istuntademossa häiritsi jonkin verran hevosen hermostuneisuus tilanteeseen. Ihan ok demo silti, tosin valtaosa jutuista oli itselle jo tuttuja.

Mitä sitten tarttui mukaan? No sitä SuoRan takkia ei tarttunut, koska sitä löytyi tasan kaksi kappaletta. Toinen kokoa 36 ja toinen kokoa 40. Harmitti. Löysin Ceelle kuitenkin tosi kivoja varusteita ihan kaksi kappaletta! Horzen tasapainottava vyö OIKEAN kokoisena (meillä on siis ollut ko. vyö liian pitkänä tähän asti) ja iskuja vaimentava Horse Comfortin pädi estesatulaan. Itselle tarttui  mukaan B Vertigon kisavaatepussi.

Horse Comfortin pädissä alaosa on lampaankarvaa ja päällä on vielä memory foam -paneelit. Se pääsi heti tositoimiin ja estesatulan alle.

Pädi istui todella hyvin satulan alle! Ja ratsastuksen jälkeen kaikki karvat olivat ojennuksessa ja vaikutti siltä, että satula ei ollut liikkunut selässä yhtään! Plus Cee esitti tänäänkin takajalkaravia eli takaosa työnsi ihan urakalla. Vaikuttaa siis hyvältä ostokselta!

Huomisen sunnuntain ohjelma näyttää tältä:
9.45 Anna-Julia Kontion esteklinikka
12.35 Estekisat
16.00 Henri Ruosteen kouluklinikka

Ja muuten käväisen varmaan taas katsomassa tarvitaanko SRL:n osastolla apukäsiä plus teen ostoksia. Tänään muistin että hankintalistalla on koulusuitsiin nahkaohjat. Eli ainakin niitä on tarkoitus etsiskellä. Hyvää messupäivää kaikille!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑

%d bloggers like this: