Rehujen säilytyslaatikko

Ceehän asuu täysihoitotallilla. Se tarkoittaa mm. sitä, että tavaroita ei voi määräänsä enempää säilyttää ”toisten nurkissa”. Tähän mennessä kotiin asti ei ole tarvinnut tuoda muuta kuin omat kamppeet, sillä Ceellä ei esimerkiksi loimia ole varastoitavaksi (kun ei se käytä niitä). Mutta nyt kun talli on täysi, ei ylimääräisiä rehusäkkejä kehtaa viedä tallille – muidenkin rehujen pitää mahtua. Ja rehuja haluan kuitenkin aina tilata vähän useamman säkin kerrallaan, samoilla toimituskuluilla.

Niinpä aloin etsiskellä sopivaa muoviarkkua, johon voisin Ceen rehut sijoittaa autotallirakennuksessa sijaitsevaan varastoon. Ilman että hiiret syövät säkkejä. Lähes kaikki muoviarkut ovat saman kokoisia, noin 120 x 60 x 45. Lähes kaikki muoviarkut maksavat saman verran, noin 50 euroa. Ja lähes kaikki muoviarkut on tarkoitettu säilömään ulkokalusteiden pehmusteita. Niitä siis löytyy, lähes joka kaupasta joka myy ulkokalusteita.

Oma valintani osui tällä kertaa Bilteman muoviarkkuun, hinta 49,90 euroa. Arkun pituus on 117 cm, syvyys 45 cm ja korkeus 57 cm (tilavuus 270 litraa).

Kasaus on helppo. Siihen ei tarvita työkaluja vaan osat napsautetaan paikoilleen. Tai oikeammin hakataan nyrkillä ja paukutetaan osia jotain kovaa vasten 😀 Helppo koota joka tapauksessa, olisiko aikaa mennyt max 10 minuuttia.

Alunperin pelkäsin, että mahtuuko arkkuun kaikki ne rehusäkit, mitä olin ajatellut. Mahtui! Ja mahtuu vielä yksi säkki lisääkin! Olin siis todella tyytyväinen hankintaan.

Kuvassa/arkussa kaksi Sankari-rehusäkkiä ja kolme Fortinut mustakaura -säkkiä. Tilaa jäi vielä yhdelle Norra Prima kivennäinen -säkille tai Racing Greenline -säkille. Tallilla on ”käyttövarastona” rehulaatikoissa noin 1,5 säkkiä Sankaria, kaksi säkkiä kauraa, säkillinen pellavaa ja säkillinen Greenlinea. Kivennäisiä on tallilla vain Tupperwaren jauhoastiallinen.

Tämän säilytysarkun kansi muuten kestää 200 kilon painon – siihen voi varastoida päälle myös muuta. Mies ilmoitti heti että linnunruoat siirtyvät autotallista säilytykseen varastoon rehuarkun päälle. Win-win siis.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑

%d bloggers like this: