Talvifäijönii 2018

Tänään oli ensimmäinen syyspäivä kun oli oikeasti KYLMÄ. Kylmä ennen kaikkea sen takia, että tuuli kuin venäläisissä elokuvissa. Tallireissulle siis tuli puettua päälle kevyttoppatakki ja sekään ei riittänyt, vaan tallissa piti vielä turvautua Ceen verkkoloimeen.

Netti pullistelee toinen toistaan hienompia syys-/talvimallistojen tuotteita ja pakko myöntää – kyllä ne houkuttelevat itseäkin! On väriä, on kimalletta, on muhkeutta. Muhkeutta haetaan lisää vielä kerrospukeutumisen avulla. Tulevana talvena on ihan ok laittaa vaikka kolme takkia päällekkäin.

”Ensi sesongin värit ovat kuumia ja räväköitä; kirkkaanpunainen, keltainen, sininen, ruskea, viininpunainen ja neonvärit valtaavat alaa. Tätä vastapainottamaan tulevat pastellinsävyt, joita kannattaa rohkeasti yhdistellä. Kirkkaat metallinhohtoiset pinnat ja sävyt kuten hopea ja hologramminhohtoiset sävyt ovat näyttävimpiä trendejä ensi sesongille. Jos väri ja kiilto on hieman liikaa, tartu kokomustaan trendiin, johon ainakin itse aion tarttua.”

”Kerrosta toisen päälle! Laita takkeja päällekkäin tai yhdistä kevyempiä kerroksia. Mitä enemmän sen parempi on tämän trendin motto.”

Lainaukset: Muotibloggaaja Sini Mustonen, sinimustonen.com

Mikä hienointa, nykyään sekä hevosen että ratsastajan tekstiilit voi saada sävy-sävyyn-soinnutettuina ja materiaalivalinnat toisiaan tukien. Tähän postaukseen poiminkin talven uutuuksia omalta suosikkibrändiltäni. Mallisto on tulossa myyntiin vuodenvaihteen tienoilla.

Back on Track – hevosfäijöni 2018

Voin varmasti puhua lähes kaikkien äänellä kun sanon, että vihdoinkin väriä! Vaikka tunnetuimpien fashionistien mukaan ainoa väri on musta, olen ainakin itse iloinen sini-puna-vihreästä mallistosta. Sen varman valinnan, mustan, lisäksi tietenkin. Mallistossa on mukana myös bling-blingiä, haluat sitä sitten maltillisemmin tai todella paljon –  oman makusi mukaan.

Koska sininen sopii Ceelle todella hyvin 💙 valitsin BoTin mallistosta sinisävyiset tuotteet. Mallisto kulkee nimellä Blue Night.

Tänä talvena on mahdollista pukea hevonen päästä kavioihin yönsinisiin, funktionaalisiin tuotteisiin. Aloitetaanpa siis päästä, eli korvahupusta.

Ceellä on tämä samainen korvahuppu mustana ja materiaali on todella ihanan tuntuista. Se tekee tehtävänsä eli estää hyönteisiä menemästä korviin, vaimennus sitä tarvitseville pitää hoitaa erikseen (vaikka pumpuleilla). Korvahuppu on teknistä materiaalia eli ei hiosta.

Jatketaan eteenpäin, satulahuopaan. Tässä on ihan ehdoton must-hankinta kaikille, jotka arvostavat korkeaa laatua huovissa näyttävyyttä unohtamatta.

Ceellähän on BoTin huopia useampia käytössä, mutta tämä uutuus houkuttaa ihanalla kiiltävällä pinnalla sekä tyylikkäällä koristelullaan. Sininen sävy tulee niin sopimaan Ceelle! Niin ja siis tässä huovassa on sama Welltex-ominaisuus kuin niissä aiemmissakin – ihan melkein unohdin, kun silmissä on pelkkiä sydämiä.

Jalkoihin kunnon dressage-puksulle tietenkin tarvitaan pintelit. Tänä vuonna uutuutena on saatavilla myös valkoiset Scandic-pintelipatjat. True-dressage-tuuppari tietenkin tarvitsee ne, varsinkin tänä kautena, kun valkoinen on trendsetterien valinta.

Vaikka patjoihin valittaisiinkin valkoinen väri, pinteleissä palataan takaisin siniseen. Ihanat Blue Night -malliston pintelit kruunaavat kouluputen lookin täydellisesti.

Koska kerrospukeutuminen oli se toinen trendi tälle talvikaudelle, myös kouluputte haluaa päällensä manttelin. Samaan Blue Night -mallistoon on saatavilla myös loimi.

Tässä kohden ei voi muuta kuin ihastella. Loimi on todella tyylikäs! Tällä kehtaa esiintyä vaikka ratsastuksen maailmanmestaruuskisoissa Tryonissa. Tai seuranmestaruuksissa maalaispitäjässä. Tai talutuslenkillä. Tai vain patsastella kauniina syyspäivänä oman kotikartanon koivukujalla.

Back on Track – talvifäijöni heppahenkilölle 2018

Koska ratsastaja on normaaliin tapaan käyttänyt tähän mennessä kaikki rahansa hevosen varusteisiin, jää heppahenkilön kausihankinnat vähän vähäisemmiksi. Heppahenkilön tekstiileissä noudatetaan TIETENKIN samaa sävyvalintaa kuin edellä oli Ceelle valittu. Eli sini-valko-hopeisella linjalla jatketaan.

Aloitetaan päästä. Ratsastajan pää tietenkin vuorataan kypärällä. Ja tänä kautena Back on Track on lisännyt kypäriinsä blingiä anteliaalla, osittain runsaalla siveltimellä!

Näitä samanlaisia mega-bling-kypäriä on nähty myös muilta merkeiltä, mutta BoTin kypärästä ainutlaatuisen tekee MIPS-järjestelmä. Se suojaa päätä erityisesti vinoilta iskuilta, joita valtaosa päähän kohdistuneista iskuista on. Aikuisratsastajalla on juuri tällainen kypärä, mutta ilman blingiä ja talvikaudelle onkin ehdottomasti saatava blingillä päivitetty versio. Talvesta ei kerta kaikkiaan selviä ilman blingiä!

Tämän päivän kylmyyden siivittämänä päästään tärkeimpään eli takkiin. Kerrospukeutumisen nimissä monikko: takit. Takissa voidaan hetkeksi palata jälleen trendiväriin eli valkoiseen. Alle siis puetaan uutuus, valkoinen fleecetakki. Aiemmin saatavilla on ollut ainoastaan musta fleece-pusero.

Ja päälle puetaan lisää blingiä eli aivan uutta Back on Trackiltä – takki! Vaikka harrastaisit voimistelua tai painonnostoa, sopii tämä takki kaikkeen edustamiseen. Tässä kohden bling-sivellin on muuttunut bling-telaksi ja lähes koko hiha on saanut kauden trendin mukaisen metallisen loisteen.

Ratsastajan asukokonaisuuden kruunaavat tutut ja turvalliset huivi ja hanskat. Mutta! Huivi on tälle kaudelle saanut lisämuhkeutta ja villaa siinä on 12 prosenttia. Jos pidit aiemmasta huivista, tulet pitämään tästä Toby-huivistakin.

Kaikki postauksen kuvat (c) Back on Track.
Jälleenmyyjät.
Ps. Postaus on kirjoitettu omasta mielenkiinnostani 😃

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑

%d bloggers like this: