HIHS-ohjelma lauantaina – innolla matkaan!

Toinen HIHS-päivä! Päivän suunnitelma on muotoutunut, katsotaan millaiseksi päivä todellisuudessa rakentuu. Mutta kyllä nyt ratsastuksesta kiinnostunutta hemmotellaan!

Lauantai.

noin 12.45 – 13.00 Kouluratsastuksen miniklinikka, vetäjänä Dr. Dietrich Plewa. Plewa toimi HIHSissä myös perjantaisen kouluratsastuksen GP-luokan päätuomarina.  Ratsastajana klinikassa on Mikaela Fabricius-Bjerre (ent. Lindh), ratsunaan Skovlunds Gamin G. Klinikan aihe: Mistä pisteet tulevat eri liikkeiden suorituksista?

Väliaikaohjelmana lauantaina nähdään Working Equitation Show by Miguel da Fonseca. Miguelia on nähty useita kertoja eri hevostapahtumissa esiintymässä, joten show noudattanee tuttua kaavaa. Siitä huolimatta odotan mielenkiintoista esitystä.

Miguel da Fonseca kevään Hevoset-messuilla.

noin 14.30 – 16.30 Land Rover Grand Prix 160 cm. Päivän pääluokka esteratsastuksessa. Palkintorahoja jaossa 102 000 euroa ja sitä myöten nähdään kansainvälisiä tähtiä radalla paljon – yhteensä luokassa on 39 lähtöä. Eniten odotan tietenkin Juulin ja Ornellaian suoritusta. Kaikki päivän lähtölistat ja tulokset..

 

Steve Guerdat voittoisana HIHSissä 2015. (C) Matti Kallio.

noin 16.55 Land Rover Grand Prix voittajahaastattelu lehdistökeskuksessa.

noin 19.00 – International Helsinki Classics 150 cm. Palkintopotti on 33 000, joka mukavasti houkuttanee osallistumaan. Luokassa on 36 lähtöä ja huomattavan paljon enemmän suomalaisväriä kuin GP-luokassa.

Anna-Julia Kontio ja Fardon vuoden 2015 HIHSissä. (C) Matti Kallio

noin 20.55 – Helsinki Indoor Eventing. Tästä kirjoittelinkin jo aiemmin. Tämä ohjelmanumero tulee varmasti olemaan katsotuimpia sekä paikan päällä että kotikatsomoissa. Todella hyvä lisäys HIHSin ohjelmatarjontaan! Oman mielenkiintonsa tuo kilpailuun se, että kansainvälisillä kenttäratsastajilla ei ole käytössä kilpailussa omia hevosiaan, vaan he ratsastavat lainahevosilla.

Tuija Rosenqvist NBCH Finnderby (2016). (C) Matti Kallio.

noin 22.45 – 23.00 Suomenhevosten miniklinikka, vetäjänä Mikaela Fabricius-Bjerre. Klinikassa ratsuina nähdään Hessin Leevi ja Kulta-ahon Kasimir. Klinikan aiheena on: Sopiiko suomenhevonen kouluratsastukseen? Suomenhevosen vahvuudet ja haasteet.

Suomenhevosihmisenä vastaan jo ennen kuin olen klinikkaa nähnytkään, että totta kai sopii! Suomenhevonen on monipuolinen hevosrotu ja sellaista lajia ei ole vielä keksittykään, mihin suomenhevonen ei sopisi! 😉 Mielenkiintoinen klinikka tulossa, tältä odotan paljon.

Hessin Leevi kuvattuna Helen Langehanenbergin klinikalla 2016. (C) Matti Kallio.

Lauantain ja sunnuntain GP:t ja sunnuntain maailmancup näytetään sekä TV2-kanavalta että Yle Areenasta. Havenin livestä näet kaiken muun ohjelman, jos et pääse paikan päälle. Tsekkaa Havenin linkit perjantain ohjelma-postauksesta.

Ja expossa pitää nyt käydä ihan ajan kanssa. Perjantaina ehdin vain kiertää sen kerran läpi – osastoja on niin paljon. Lauantaina voisi mennä ihan jo osastoille sisälle asti! Ja se toppatakki!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑

%d bloggers like this: