Halloween-ratsastelua

Meidän tallilla yksäriratsukot ovat kokoontuneet Pyhäinpäivän tienoilla pukuratsastuksen merkeissä jo useampia vuosia. Ratsastajat ja hevoset puetaan mitä erilaisempiin asuihin ja varusteisiin, ratsastetaan yhdessä ja vielä päälle nautitaan nyyttäripöydän antimista.

Vuonna 2014 päätettiin kaverin kanssa olla kuningas ja kuningatar. Ceelle puettiin ekaa kertaa jalkoihin pintelit ja ratsastajalla oli satiinilakana viittana. Kruunut askarreltiin kaverin kanssa yhdessä – kuvassa kruunu oli jo jäänyt matkasta pois 😀 Jos joku parannus asuun pitäisi keksiä, niin toppahanskat oli julmetun kuumat ja kruunu tosiaan ei pysynyt vauhdissa mukana. Puvun hinnaksi muodostui  kruunuun menneet askartelutarvikkeet, kaikki muu löytyi valmiina kaapista.

Seuraavana vuonna oltiinkin oikeassa halloween-teeman asussa eli viikatenaisena. Ceellä oli rinnassaan pääkallovalot, jotka toimi pattereilla. Viikatteen askartelin pahvista ja työnsin pahviviikatteen kouluraipan päähän, raippa oli siis vartena. Vähän vielä naamaan valkoista ja mustaa maalia, valmis!

Jos taas jotain haluaisi parannella, niin oli liian kirkasta valoille. Ne ei oikein näkyneet päivänvalossa. Puvun hinta muodostui kasvomaaleista (vitosen pintaan), valoista (poistomyynnissä muistaakseni 3 euroa) ja viikatteen materiaaleista (löytyi kotoa).

Vuonna 2016 oltiin liikkeellä jumppateemalla / kasarifiiliksissä. Puvun hinta nolla euroa, koska kaikki löytyi kotoa. Mitähän sekin kertoo, että kaikkea neonväristä löytyy valmiina 😀 Kaikista eniten pidin tässä asussa siitä, että Ceellä oli jalassaan ihka oikeat säärystimet!

Viime vuonna oli Suomi100-juhlavuosi ja totta kai me noudatimme samaa teemaa. Päälle siis sini-valkoista ja Suomen pelipaita. Cee sai harjaansa sinisellä piippurassilla koristellut letit. Puvun hinnaksi muodostui piippurassien hankintahinta (alle kaksi euroa), kaikki muu löytyi jo valmiiksi.

Tämä asu on ollut ihan lempparini vuosien joukossa, koska Cee näytti todella upealta tuona päivänä ja olihan siinä mukana vähän kansallishempeyttäkin. Suomenhevosratsukko Suomen väreissä ❤

Tänä vuonna pyörittelin mielessäni kaikkea ratsupoliisista (laitonta esiintyä poliisina) voittaneeseen ehdotukseen. Voiton vei noita-hahmo, joka ratsastaa hämähäkin seittien peitossa olevalla ”luudallaan”.

Käytin vanhoja kasvomaaleja (ihan hyvin toimivat edelleen), kaivoin kaikkea mustaa kaapista ja kävin Tokmannilla ostoksilla 😀 Tänä vuonna panostin rahallisesti varmasti eniten – peruukki 15 euroa, hattu 7 euroa, seitti ja hämähäkit 2 euroa (noin).

Kiva piristys tämä Pyhäinpäivän pukuratsastus kyllä on! Tänä vuonna noitateemaan oli pukeutunut kaksikin ratsukkoa, löytyi myös konekuski Saarinen, kaunotar ja hirviö sekä bling-hämähäkkiratsukko. Seuraavan kerran teemaratsastusta tiedossa onkin jo pikkujouluissa 😀

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑

%d bloggers like this: