Joululahjoja!

Joulu on parin päivän päästä. Cee on ollut niiiiiin kiltti tänä vuonna, että se sai extra-paljon lahjoja 😀

Loimia

Cee ei tarvitse loimiinsa toppinkeja vaan loimet on ensisijaisesti jäätävää sadetta vastaan. Toinen käyttötarkoitus loimille on kuivatus – jos Cee on hikinen ja menee vielä treenin jälkeen pihalle, kuivuu se kätevästi loimen alla. Aikaisemmin en ole juurikaan loimittanut Ceetä, mutta nyt on todettava, että ei se heppa tästä enää nuorene ja lihaksistoa on hoidettava myös loimittamalla. Kuivalla pakkaskelillä Cee ei kuitenkaan (ehkä) loimea selkäänsä saa jatkossakaan.

Weatherbeetalta löytyy erittäin vahvaalla kankaalla (1200D) päällystettyjä, täysin vedenpitäviä mutta silti hengittäviä loimia. Niiden vuori on sileää kangasta eikä esimerkiksi fleeceä. Loimissa on myös sään molemmin puoli memoryfoamista tehdyt pehmikkeet, jotka ehkäisevät hiertymistä.

Kuva (c) Weatherbeeta

Tästä merkistä löytyy leveälle suomenhevoselle riittävän sopiva wide-malli, jossa on enemmän tilaa edessä ja takana. Tänä jouluna Cee sai kaksi Weatherbeetan loimea ComFiTec Plus Dynamic Wide -mallistosta. Toinen on 0 grammainen ja toinen on 100 gramman täytteellä. Loimi istuu Ceelle aivan täydellisesti!

Suojia

Horse Comfortilta löytyi jo aikaisemmin Ceelle todella hyvin sopivat lampaankarvalla vuoratut putsit. Kun kerran sopivat on löydetty, ei kannata vaihtaa merkkiä. Niinpä joululahjaksi Ceelle kahdet putsit – valkoiset ja mustat. Putseja Cee käyttää etujaloissa, ainakin toistaiseksi.

Lampaankarvavuoraus näytti sen verran hyvältä Ceen jalassa 😀 että lähdin etsimään lampaankarvavuorattuja koulusuojia. Aika kauan saikin etsiä, että kukkarolle sopivat löytyivät. Weatherbeetalta löytyy suojia sekä valkoisena että mustana – Cee sai tänä jouluna valkoiset lampaankarvalla vuoratut koulusuojat.

Kuva (c) Weatherbeeta

Jouluruokaa ja mitä  muuta

Porkkanoita, heppanameja, pipareita… Niitä kaikkia Cee saa pienessä määrin jouluaaton ruokaansa. Cee ei seiso joulunpyhiä vaan se liikkuu joka päivä, ainakin maastolenkin verran. Niinpä sen ruokinta jatkuu samanlaisena kuin arkenakin.

Lisäinfoa varusteista

Weatherbeetan loimet: Horzelta löytyy 220 grammaisena wide-mallia (aiemmin on saanut myös muita paksuuksia). Tällä hetkellä loimi on alennuksessa n. 130 euroa (normihinta 159). Jos haluaa jollakin muulla täytepaksuudella, joutuu etsimään ulkomaisista nettikaupoista (tai kysymään josko saisi tilattua paikalliseeen Horze-myymälään). Normileveitä löytää helpommin kuin widea. Hinnat näille loimille ulkomaan nettikaupoissa liikkuvat vähän alta satasesta sinne pariin sataan euroon.

Horse Comfortin putsit: Puuilosta löytyy edullisimmat, hintaan 21,90. Mustia löytyy myymälävalikoimista, mutta ei välttämättä isommassa koossa (Ceen koko XL). Puuilon verkkokaupasta voi kuitenkin tilata tuotteet ja noutaa ne ilman toimituskuluja lähimmästä myymälästä. Näin tein minäkin.

Weatherbeetan suojat: Nämä suojat ovat normihinnaltaan melko arvokkaat, joten hankin ne eBaystä SportsDirect outletistä. Hinnaksi toimituskuluineen jäi kahdelle parillle 84,39 euroa (normihinta olisi esimerkiksi Horzella 76,50 per pari).

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑

%d bloggers like this: