Heppa Oma Talli

Heppa-järjestelmään on tullut uusi Oma Talli -palvelu, jonka avulla voi esimerkiksi tehdä jatkossa omistajanvaihdosilmoituksen sähköisesti. No sehän piti heti ottaa käyttöön ja katsoa mitä palvelu pitää sisällään. Huom. Itse olen ruunaratsun omistaja, joten käyttöä ei ole näyttelyille tai raveille. Mikäli harrastat näyttelytoimintaa ja/tai raveja, on toimintoja paljon enemmän kuin tässä mainittu.

Tunnuspyyntö tehdään palvelun nettisivun kautta (heppa.hippos.fi/omatalli). Pakolliset tiedot on esitetty tunnuspyyntö-lomakkeella, mutta syntymäaika ON pakollinen tieto, vaikka sitä ei lomakkeella tähti-merkillä esitetä. Ennen kuin olet syntymäaikasi antanut, ei siis tunnuspyyntö lähde eteenpäin.

Paluupostissa tulee sekä ohje Oma Talli -palvelun käyttöön, että tunnus/salasana-pari. Joten ei kun kirjautumaan.

Palvelu on erittäin selkeän näköinen. Omat hevoset tulevat näkyviin kohtaan Hevoset -> Omat hevoset -> Omistuksessa olevat.

Omia tietoja voi tarkastella kohdasta Omat tiedot -> Profiili -> Henkilö. Erityismaininta Tietosuoja-välilehdestä, jolla pääsee vaikuttamaan todella monipuolisesti siihen, miten omia tietoja käsitellään.

Omistajanvaihdosilmoituksen pääsee tekemään kohdasta Omistukset -> Omistajanvaihdosilmoitukset. Tätä palvelua en päässyt kokeilemaan ”perille asti”, koska tarvetta omistajanvaihdokselle ei ole.

Palvelun kautta voi tarkastella myös jo aiemmin tehtyjä omistajanvaihdoksia.

Ensimmäinen käyttäjäkokemus palvelusta on hyvinkin positiivinen. Kaikki toiminnot löytyvät helposti ja palvelu näyttää selkeältä. Iso peukku tälle!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑

%d bloggers like this: