Estevalkku plussakelissä

Eilisen estevalmennuksen aamu valkeni plussakelissä. Mehän harrastamme tätä lajia ulkokentällä, maneesia ei tallilla ole. Yksi maneesi löytyy 20 kilometrin päästä ja toinen 30 kilometrin päästä, eli jonkinmoinen matka olisi tehtävä jos sisätiloissa haluaisi hyppelehtiä. Siispä sohjoiselle kentälle matkamme vei.

Valmentaja oli tällä kertaa halunnut rakennettavaksi aikamoisen puomihimmelin lisäksi kaksi ristikkoa ja kaksi pystyä. Alla kuvassa tehtävät rakennettuna. Loppujen lopuksi ei tultu ollenkaan keskellä olevaa tehtävää – kenttä oli Ceelle aivan liian liukas tehdä tiukkoja kaarteita. Alempana näkyvällä videolla näkyykin muutamassa kohdassa kuinka Cee liukastelee ihan jo ravissakin.

Ristikot oli sijoitettu 18 metrin päähän kentän päädystä (ja myös keskellä olevat pystyt). Ristikon ja ekan vinopuomin välissä oli 15 metriä. Vinopuomit oli reilulla ravivälillä.

Ceellä oli suussaan lauantaina muutamilla puomeilla tyypatty uusi Visionin sylinterikuolain ja lisäksi laitoin rintaremmi-martingaalin. Kaikkiin valkkuihin en sitä laita, mutta lauantaisen videon katselun jälkeen mietin, että siitä voisi olla jopa vähän tukea tämän päivän treenissä.

Tässä aika reilulla kädellä editoitu video päivän valkusta. Toinen ratsukko oli mukana valkussa, joten yritin ottaa vain niitä pätkiä kun me ollaan kuvassa, niinpä ruutujen määrä jäi vähäiseksi 🙂

Henna oli sitä mieltä, että kuolain toimi hyvin – ei pään heiluttelua, Cee uskalsi pompata kunnolla, pidätteet meni ok läpi. Itse tykkäsin myös kuolaimesta – Cee ehdottomasti uskalsi edetä eikä ottanut nokkiinsa, jos kun jäin suuhun vähän kiinni. Pari kertaa se lähti aika kaukaa hyppyyn, enkä ollut siihen varautunut, joten jäin ohjaan kiinni. Mutta se ei tuntunut vaikuttavan yhtään mitenkään Ceehen.

Kuolain siis jää ehdottomasi käyttöön. Iso peukku.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑

%d bloggers like this: