Hevoset-messut 2018, lauantai

6 Apr

Kiitos Vet-Agro (E402) ja Trailer Agent Finland (E153) messulipuista ❤ Tämä hevostäti pääsee siis molempina päivinä messuilemaan ja nauttimaan hevostunnelmista. Kiitos, kiitos, kiitos!

Mitä suunnitelmissa?

Päivä alkaa tietenkin Mikko Mäentaustan esteklinikalla klo 9.50. En ole koskaan aikaisemmin nähnyt hänen vetämäänsä valmennusta tai klinikkaa, joten mielenkiinnolla odotan sitä. Juutuubista kyllä löytyy videoita hänen valmennuksistaan, mutta on aina ihan eri asia nähdä joku livenä kuin nähdä vain pieniä paloja videolla.

Mikon oma ratsastustyyli on silmiinpistävän samanlainen kuin George Morriksen tai Pekka Larsenin. Piti oikein etsiä taustoja ja niinpä: ”Aluksi Mikko valmentautui Tiina Vähämäen opissa ja myöhemmin Pekka Larsenin ja Cristopher Wegelius kanssa. Hän on osallistunut useita kertoja yhdysvaltalaisen George Morriksen valmennuksiin ja klinikoihin. Nykyään häntä valmentaa maajoukkuevalmentaja, ranskalainen Hervé Godignon.” (Lähde: SRL www-sivut)

Seuraavaksi istahdetaan kahden mielenkiintoisen ohjelmanumeron pariin. Ensimmäisenä on vuorossa Niina Kirjorinteen Hyvä käsi – hyvä tuntuma klo 11.00. Niina on kiinnostanut minua jo pidemmän aikaa ja tämä aihe on itselleni todella tärkeä. Aina välillä oma käteni ei todellakaan tarjoa hyvää tuntumaa, joten odotan tältä ohjelmalta paljon. Varsinkin kun demoratsukkona on suomenhevonen Ori Maranello ❤ Huom. Sunnuntaina on pidempi demo klo 13-14, jossa käydään läpi istunnan vaikutusta tuntumaan ja korjaustekniikoita laajemmin!

Jos et pääse paikan päälle, Niinan kotisivuilta löytyy ohjastuntuma-harjoituksia. Niitä voi tehdä vaikka joka päivä.

Lauantain kolmanneksi ohjelmaksi valikoitui Katariina Alongin istuntademo ratsastajien kanssa klo 11.30. Jälleen itselleni tärkeä aihe. Istunta ei voi koskaan olla liian hyvä tai täydellinen. Itselläni se on lähinnä notredamenkellonsoittajan istunta tai sitten JotainMuutaHirveää. Olen lukenut Katariinan Ratsiope-Suomi-sanakirjaa uudelleen ja uudelleen vuosien aikana. Suosittelen.

Ohjelmapalojen jälkeen on aika kiertää osastoja. Lauantaille on valikoitunut muutamia sellaisia osastoja, joista haluan tuotteen matkaani. Ostos on siis tehtävä ensimmäisenä päivänä, jotta tavaraa on vielä jäljellä. Suomenratsujen osastolla käyn sovittamassa SuoRan takkia. Katsotaan onko koot riittävän isoja tällaiselle tätiratsastajalle 😀

Acavallon memory foam -pad on myös tutustumislistalla. Jos se tuntuu hyvältä, lähtee se mukaan estesatulan alle. Verrattuna kilpailevaan Ogilvy padiin, saa tämän Acavallon puoleen hintaan. Mutta Kirahvilta löytyy myös W-profilen memory foam, josta en edes ollut tiennyt! Ja se maksaa vain 79 euroa. Eli ehdottomasti tutustumisen arvoinen sekin!

Hyviä messuja kaikille! Sunnuntain ohjelmasta sitten huomenna lisää!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: