Toukokuun harjoitukset

Kesäkuu on alkanut aika hyytävillä keleillä. Hyrr. Ceellä riittää vieläkin talvikarvaa, enkä ihmettele näillä kylmyysasteilla. Perjantaina itseäkin harmitti etten ollut laittanut talviratsareita jalkaan, sen verran kylmä oli. Yläosassa olikin poolopaita, neule ja kevyttoppis.

Harkkakisat.

Toukokuussa saatiin treenattua aika lailla suunnitelmien mukaan ja kisakausikin aloitettua kaksilla 1-tason kisoilla + yksillä harjoituskisoilla kouluratsastuksessa. Lisäksi estekuski kipaisi yhdet 1-tason estekisat.

Harkkakisat.

Tätä kaikkea ehdittiin tehdä:
– kouluvalmennuksia 2
– itsenäisiä kouluharjoituksia / sileän ratsastusta kentällä 11
– koulukisat (1-taso) 2
– harjoituskoulukisat 1
– estevalmennuksia 1
– itsenäisiä este-/kavaletti-harjoituksia 3
– estekisat (1-taso) estekuskin kanssa 1
– working equitation -harjoituksia 1 (ilman satulaa)
– ilman satulaa 1
– maastossa selästä käsin 6 ja taluttaen 1
– vapaapäiviä 1

Odottelua kisapaikalla.

Toukokuussa kävi myös kiropraktikko. Hoidettavaa löytyi oikealla puolella kaulassa 4.nikaman ja vasemmalla kaulassa 5. ja 6.nikaman kohdalla. Kaulan kohdat olivat samat kuin aiemminkin, mutta nyt hoidettavaa oli vähemmän. Sään takaosassa noin 5 cm kokoinen alue reagoi hoitoon, mutta ei ollut kipeä varsinaisesti. Syyttävä sormi pyrkii osoittamaan satulaa kohden… Ristiselkääkin hoidettiin, mutta se oli jo alusta alkaen mukavan liikkuva. Kaiken kaikkiaan, ei mitään huolestuttavaa, pientä huoltoa ainoastaan.

Suontakana kisafiiliksiä.

Toukokuun kisailujen uuvuttamina 😉 kuun viimeiset päivät lähinnä humputeltiin. Kesäkuun ekojen valmennusten perusteella päätös oli oikea – sekä hevonen että ratsastaja olivat hyvässä iskussa. Tästä jatketaan treenejä ja katsellaan vähän jo kisakalenteriakin.

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑