Back on Track Lynx -uutuuskypärä

Vihdoinkin odottamani uutuus on täällä! Nimittäin säädettävä Back on Trackin EQ3 Lynx -kypärä. Ostin omani vajaa viikko sitten ja se on kyllä aivan ihana! Rakastan sitä tunnetta kun kypärä puristaa päätä ja säädettävällä kypärällä sen puristuksen tunteen saa juuri niin tiukaksi kuin itse haluaa.

Itselläni on M-koon kypärä eli se sopii koosta 54 kokoon 58 asti. Back on Trackin normi-kesäkypärä minulla on kokoa 56 ja talvikypärä (mitoitettu talvisen fyllinkin kera) kokoa 57. Kypärän istuvuus on hyvin samanlainen kuin on ei-säädettävän EQ3-kypäränkin eli jos sinulla sellainen jo on (tai olet sellaista sovittanut), tämä uutuuskypäräkin sopinee muotojen puolesta päähäsi.

Ostin mikrokankaisen mustan, mutta saatavilla on myös keinonahkainen versio. Kumpikin vaihtoehto on oikein tyylikäs. Mikrokankaisessa on jo tutuksi muodostunut kiiltävä nauha päälaen ympäri tuomassa maltillisesti bling-blingiä. Keinonahkainen on matan ja puolikiiltävän välistä ollen sekin mielestäni sopiva kaikkiin ratsastuksen lajeihin. Halusin itselle mustan mikrokankaisen sillä tämä kypärä on hankittu kisakäyttöön ja jo aiemmin hankin mustat saappaat, joissa on sisäpuoli mokkanahkaa. Nämä sopivat siis yhteen kuin nenä päähän!

Kypärä tulee olemaan saatavilla aina koosta S kokoon L saakka. Hintaesimerkkinä annahoivaa.fi -jälleenmyyjä, jossa kypärä on hinnoiteltu 239 euroon. Kypärästä voi tehdä jo ennakkotilauksia kaikkia kokoja ja kumpaakin materiaalia koskien todennäköisesti kaikilta jälleenmyyjiltä. Nyt jo saatavilla on pieni erä valikoituja kokoja.

Loppuun vielä uuden kypärän hankintaa miettiville pari juttua. Ensinnäkin kypärä on väliaikaisen VG1-standardin mukainen eli sen todellakin uskaltaa hankkia. Toisekseen MIPS-teknologian on kehittänyt tiimi, jossa oli mukana mm. neurokirurgi Hans Von Holst. Hän oli kiinnostunut nimenomaan aivovammojen ehkäisystä, nähtyään niitä työssään jo liiankin paljon. Jos siis aivojesi kunto kiinnostaa, niin tähän uutuuteen kannattaa tutustua.

Safe is the new trend!

Ps. Kypärä on ostettu yhteistyöalennuksella. Jotain laadusta kertonee kuitenkin, että itselläni käytössä on vain ja ainoastaan Back on Trackin kypäriä.

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑