HIHS suomenhevoset

Helsinki International Horse Show’hun on enää kaksi viikkoa! Nyt on siis hyvä aika alkaa suunnitella, mihin näytökseen haluaa mennä ja mitä haluaa nähdä. Suomenhevosihmistä kiinnostaa… no suomenhevoset. Tuli siis tarkistettua, mitä on tarjolla suomenhevosia koskien.

Suomenhevos-miniklinikka

Lauantaina Dressage Small Tourin jälkeen (n. klo 22.40-22.55) seurataan silmä kovana Mikaela Fabricius-Bjerren (ent. Lindh) vetämää suomenhevosklinikkaa. Osallistujiksi klinikkaan on kutsuttu suomenhevosten koulumestaruuksien ratsukoita. Teemoina miniklinikassa ovat: ”Sopiiko suomenhevonen kouluratsastukseen?” ja ”Suomenhevosen vahvuudet ja haasteet.”

Mikaela on itsekin ratsastanut suomenhevosilla ja Taival-orilla (kuollut 2012) voittanut suomenratsujen koulumestaruudet kolmena vuonna peräkkäin (1999, 2000 ja 2001).

Legendat radalla -kilpailu järjestetään perjantaina suomenhevosilla ratsastaen. Ei-niin-vakavassa kisassa kansainväliset ratsastajat kohtaavat vastustajina kotimaiset kilpakumppaninsa.

Kuva: HIHS / Legendat radalla 2017

Amateur Tourille nähdäkseni ainoa kvaalannut suomenhevosratsukko oli Jarna Isola – Isäntä. Ainakaan vielä ratsukko ei ole ilmoittautunut kisaan mukaan (80 cm), joten voi olla ettei kisailemassa nähdä yhtäkään suomenhevosta. Harmin paikka. Amateur Touria voit joka tapauksessa seurata keskiviikkona ja torstaina.

Tarjoushaukkoja kiinnostanee erilaiset lippukamppikset. Suomenratsut ry tarjoaa jäsenilleen lippuedun perjantain ja lauantain näytöksiin (sisältävät suomenhevosia 🙂

Ja loppuun vielä muistelot viime vuoden HIHS:in lauantaipäivästä. Oli kyllä niin hieno päivä! Samanlaista fiilistä odotan myös tämän vuoden HIHS:istä!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑

%d bloggers like this: