HIHS ohjelma perjantaina – tätä on odotettu!

Ihanat kolme päivää on edessä! Helsinki International Horse Show ❤ ja vielä kolmen päivän ajan ❤ Mitä sitten on suunnitelmissa? Ihan alkaa henkeä salvata – niin paljon on nähtävää! Ekana käsittelyyn huominen eli…

Perjantai.

noin 14.30 – 16.40 Grand Prix de dressage. Ihana aloitus kolmen päivän HIHS-putkelle, kouluratsastusta ❤ Mukana mm. Henri Ruoste Rossettilla, Jeanna Högberg Duendecillo P:lllä (Peikko) ja Stella Hagelstam New Hill Julitrealla. Niin hienoa ratsastusta luvassa! Lähtölista.

Peikko 2015. (C) Matti Kallio.

noin 16.50 – 17.00 Grand Prix de dressage voittajahaastattelu. Tänne ehdottomasti!

noin 17.00 – 17.45 Eventing Team Finland – kenttäratsastajat Pauliina Swindells, Sanna Siltakorpi ja Elmo Jankari lehdistön haastateltavina. Tämä heti voittajahaastattelun perään lehdistökeskuksessa.

Siltakorpi NBCH Finnberby 2016. (C) Matti Kallio.

Blogin eka kirjoitustauko.

noin 19.00 – 20.40 Champions International 145 cm. Palkintorahaa jaossa 33 000 euroa. Mukana mm. Robert Whitaker, Sanna Backlund, Emma Tallberg, Maikel Van der Vleuten, Peder Fredricson, Anna-Julia Kontio, Marina Ehrnrooth, Daniel Deusser, Steve Guerdat, Geir Gulliksen, Kevin Staut, Jur Vrieling, Henrik von Eckermann… Huh, ihan alkaa henkeä salvata! Tämä on nähtävä! Lähtölista.

noin 20.40 – 21.05 Nuorten estehevosten miniklinikka, Daan Nanning. Torstain ”Talent of the Year” -hevosia esillä. Mitkä ominaisuudet ovat tärkeitä hyvässä nuoressa estehevosessa? Tänä vuonna tosi kivasti miniklinikoita, tykkään!

Expoilua, ruokailua, blogin kirjoittelua, kavereiden tapaamista. Expo auki klo 10.00 – 22.00.

noin 22.50 – Legendat radalla. Suomenhevosten selkään hyppäävät kansainvälisten estetähtien lisäksi Pauliina Swindells, Sanna Siltakorpi ja Elmo Jankari. Taattua viihdettä, jonka jälkeen voi ajaa kotiin koko matkan hymyillen.

Legendat radalla 2017. (C) Satu Pirinen /HIHS

Jos et pääse paikalle, mutta voit katsella live-lähetystä netistä, valintasi on Haven live. Jos et voi katsella live-lähetystä, mutta haluat nähdä tallenteen jälkikäteen, valintasi on silti Haven.

Päivitetty 19.10. klo 9 HIHSin julkaiseman aikataulun mukaiseksi.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑

%d bloggers like this: