Koulurata-videoita

28 May

Tänään viiletettiin maastossa niin että takana tuleva ratsukko maistoi suussaan vain hiekkaa ja näki silmissään kiviä ❤ Viikko onkin enimmäkseen kulunut maastoillen, mutta eilen oltiin taas “valkoisten aitojen” sisäpuolella, tosin tällä kertaa vain harkkakisoissa.

Ohjelmana oli A-merkin kouluohjelma, jota ehdin (viitsin) harjoitella Ceen kanssa ennen harkkakisoja tasan yhden kerran, perjantai-iltana. Siihen nähden, että olen radan viimeksi suorittanut toukokuussa 2016, se sujui aivan käsittämättömän hyvin. Cee on kyllä kehittynyt mielettömästi ja ylpeä voi olla siitä että ratsastajakin muisti radan.

Arvostelu oli lempeä, kuten harkkakisoissa tuppaa olemaankin, mutta arvioinnin tekijän kommentit osuivat kyllä nappiin! Tuloksella 65,560 % herui seniili-ryhmän voitto ❤

Ratavideo on tällä kertaa tuomarikommentein varustettu, joten arvioinneista ei sen enempää. Sen verran voin vaan todeta että Ceen eteenpäinpyrkimys katoaa kuin tuhka tuuleen kun päästään aitojen sisäpuolelle, olivat ne sitten oikeat aidat tai puomeista kasatut. Vai onko se oma eteenpäinpyrkimykseni mikä katoaa….?

Kun alkuun päästiin videomuokkauksessa, alla viikko sitten Suontakana kipaistun HeA:1 -ohjelman video tuomarikommentein. Parempilaatuinen video löytyy aikaisemmasta kisapäivä-postauksesta, mutta tässä puhelinlaatuisessa videossa on mukana tuomarikommentit. Kas kun siinäkin paperissa lukee eteenpäinpyrkimyksestä kommentteja. Hmm. Ajattelemisen aihetta. Tosin varmaan alkava viikkokin maastoillaan ja höntsäillään – palataan ruotuun vasta perjantain kouluvalkussa 😀

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: