Kesäkuun treenit

Nyt tuntuu, että toistan itseäni, mutta kesäkuuKIN meni ihan todella hyvin treenien puolesta ja muutenkin. Pystyttiin tekemään tosi paljon – kaikkea mitä oltiin suunniteltu ja enemmänkin.

Ceen treenit kesäkuussa menivät näin:
– valmennus, kouluratsastus 3 kertaa
– omat koulutreenit 5 kertaa
– valmennus, esteratsastus 2 kertaa
– omat puomi/kavaletti/estetreenit 4 kertaa
– maastoilua, ilman satulaa ratsastelua, talutusta 7 kertaa
– vuokraaja 6 kertaa, vararatsastaja 1 kerran
– täysin vapaa 2 päivää

Kesäkuun alussa kävin katsomassa Kyra Kyrklundin klinikan Lahassa. Siitä kirjoittelinkin postauksen blogiin heti klinikan jälkeen. Kokeilin muutamia juttuja heti klinikan jälkeen, mutta osa ei toiminut meillä yhtään (kuten raipalla raviin siirtyminen). Klinikka oli silti hyvä ja mielenkiintoinen.

Kengitys oli alkukuusta. Jatkettiin samoilla säädöillä kuin tähänkin asti, eli pohjalliset täytteineen edessä. Miksi vaihtaa jotain, mikä toimii niin hyvin. Osteopaatti, joka kävi pari päivää sitten, itse asiassa sanoi, että Ceellä ehdottomasti kannattaakin pitää pohjallisia edessä.

Hieroja kävi viimeisen kerran ennen perhevapaataan puolen kuun tienoilla. Edelleen Ceen kroppa oli pysynyt tosi aukinaisena. Sovittiin, että vapaan aikana Ceelle kokeillaan osteopaattia, hoitamaan vinoa SI-niveltä/lantiota. Kun tätä postausta kirjoittelen, Tiina Meiseri on jo käynyt hoitamassa Ceetä yhden kerran. Mutta siitä sitten lisää myöhemmin.

Parhaiten jäi kesäkuusta mieleen selkeä tasonkorotus sekä esteissä että koulussa. Esteissä hypättiin 60 senttiä, mikä on enemmän kuin kahteen vuoteen. Koulussa voimaa on nyt kuin pienessä kylässä – koottukaan laukka ei ole ongelma, puhumattakaan hienoista vastalaukoista.

Ihan superhyvillä mielin lähdettiin siis kohti heinäkuuta!

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑