Syys- ja lokakuun treenit

Hupsista! Syksyhän on kohta jo ohi ja talvi alkaa! En kyllä laita yhtään pahakseni, vaikka kesä olikin aivan superihana. Päästiin treenaamaan tosi hyvin ja syksykin on ollut melko inhimillinen. Tosin marraskuu alkaa vasta ja marraskuuhan on yleensä se synkin kuukausi. Nyt tosin ei tunnu yhtään siltä.

Mitä tehtiin syyskuussa:
– valmennus, kouluratsastus 1 kerta
– omat koulutreenit 9 kertaa
– koulukisat 1
– valmennus, esteratsastus 0 kertaa
– omat puomi/kavaletti/estetreenit 4 kertaa
– maastoilua, ilman satulaa ratsastelua, talutusta, liinassa 7 kertaa
– vuokraaja/vararatsastaja 4 kertaa
– täysin vapaa 4 päivää

Mitä jäi syyskuusta parhaiten mieleen? Koulukisoista 22.9. saatiin meidän paras tulos HeA-tasolta koskaan (60,345). Tiedä sitten oliko rennommalla otteella tulosta parantava vaikutus – mehän valmentauduttiin syyskuussa esteillä puhdas nolla kertaa ja koulussa vain yhden kerran.

Syyskuun kengityksessä laitettiin ekaa kertaa eteen Shock Tamer -pohjalliset. Omasta mielestäni Cee tykkäsi näistä tosi paljon. Jopa enemmän kuin peruspohjallisista. Eli meidän tapauksessamme, ehdottomasti jatkoon! Alla pomppailua uusilla pohjilla.

Mitä tehtiin lokakuussa:
– valmennus, kouluratsastus 3 kerta
– omat koulutreenit 7 kertaa
– valmennus, esteratsastus 0 kertaa
– omat puomi/kavaletti/estetreenit 6 kertaa
– maastoilua, ilman satulaa ratsastelua, talutusta, liinassa 6 kertaa
– vuokraaja/vararatsastaja 8 kertaa
– täysin vapaa 1 päivää

Lokakuussa jatkui estevalmennukseton kausi. Viimeinen estevalmennus meillä on ollut 15.8. Toivottavasti tähän tilanteeseen on tulossa parannus jo marraskuussa. Kouluvalkut oli normaalilla tasolla, tosin niissäkin on haasteita kun muita valmentautujia tallilla on sen verran vähän. Videolla omaa koulutreeniä lokakuulta.

Syksy on joka tapauksessa kulunut yllättävän kivuttomasti. Isoimpana asiana on jäänyt mieleen pitkään jatkunut hyvä pössis – Cee on tykännyt liikkua ja sitä kautta itselläkin on ollut mukavia harrastushetkiä. Toiseksi isoimpana meidän paras koulutulos tähän mennessä. Hyvä syksy siis ollut! ❤

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑